fbq
Kotimaa
29.11.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Rita Niemi-Manninen
Rita Niemi-Manninen huolissaan tyttären päiväkodista: "Miten mun pikkuista koodataan..."
Kotimaa
29.11.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen jakaa sosiaalisessa mediassa harvinaisen avoimesti ajatuksiaan esimerkiksi rakkaudesta ja perheestä .

Miljonääri-Henkka 1 | Henry Aflecht paljastaa shokkitaustansa: Osoitin aseella kaveria päähän:

Hän ja aviomies Aki Manninen ovat tarhaikäisen Donna-tyttären vanhemmat. Päiväkoti onkin ollut Ritalla viimeisimpänä mielen päällä.

Rita lisäsi Instagram-sivulleen hehkeän selfien, jossa poseeraa hymyilevänä ja hiukset villisti kiharoilla. Kuvatekstissä Rita kertoo, mikä häntä Donnan päiväkoteilussa mietityttää ja jopa huolettaa.

- Mietin tässä, miten hurjaa on se, että mun omaa pientä prinsessaa kasvattaa miltei joka päivä suuren osan päivästä joku toinen kuin minä ja Aki, hän myöntää.

Äitiä huolettaa, antavatko päiväkodin työntekijät Donnalle lämpöä ja turvaa.

- Tää on hurja juttu, kun sitä oikein miettii. Ensin me saatiin suurella kiitoksella oma ihme tähän maailmaan, ja sitten muutaman vuoden päästä hänellä oli jo ”oma elämä” päiväkodissa, Rita kertoo lapsensa itsenäistymisprosessista.

- Ja vaikka kaikki on mennyt mielestämme hyvin ja Donnalla on maailman ihanimmat päikyt, niin välillä sitä miettii, että miten mun pikkuista ”koodataan” päivän aikana, onko hänellä varmasti kaikki hyvin ja onhan hänellä turvallinen olo?

Lue myös: Rita Niemi-Manninen avautuu äitiydestään: ”Natsimutsifiilis valtaa”

Rita muistuttaa, että aikuisten energia on tärkeässä osassa lapsen kokemusta, eikä lapsi osaa selittää kokemiaan energioita.

- Se on todella merkittävää, millaisessa ilmapiirissä meidän pikkuiset kasvaa päivittäin. Väsymys, kiire, kaikki vaikuttaa…, hän luettelee.

Hän toivottaa lopulta jaksamista kaikille, jotka tekevät töitä varhaiskasvatuksen parissa.

- Te teette maailman tärkeintä työtä, Rita kehuu.

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen rakkauspäivityksen ajankohta hämmentää - seuraajat käärmeissään

Rita ja Aki ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta. Perheeseen kuuluu myös Putin-koira. Rakkautta hehkuva hyvinvointipariskunta on toisinaan väläytellyt ideaa toisesta lapsesta, mutta ainakaan vielä kaksikko ei ole lähtenyt tuumasta toimeen.

Lue myös: Rita-Niemi Manniselta, 42, harvinainen avautuminen uudesta raskaudesta: "Oon jo sen ikäinen..."