fbq
Kotimaa
01.12.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Riina-Maija Palander
Riina-Maija Palanderin hurja matka on alkanut - paljastaa hämmentävän joulunviettopaikan
Kotimaa
01.12.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin rouva Riina-Maija Palander paljasti pari viikkoa sitten sosiaalisessa mediassa muuttavansa Espanjan lämmöstä Viroon.

Syynä paluumuuttoon on kaksi raskaana olevaa hevostammaa Ferranea ja Golddigger, joiden lasketut ajat ovat ensi keväänä. Hurja reissu on nyt alkanut, ja Riinis on dokumentoinut sitä valokuvin Instagram-sivunsa tarinaosioon. 

Rekassa onkin eläimiä kuin Nooan arkissa. Hevosten lisäksi koirat ja kissa ovat matkassa mukana.

- Rekka on lastattu rakkailla eläimillä ja matkaa jäljellä 4600km, Riina-Maija kirjoittaa ja käyttää aihetunnistetta "jouluksi kotiin". 

Automatka Espanjasta Viroon kestää yhtäjaksoisesti noin 38 tuntia. Riiniksellä ja hevosilla onkin siis melkoinen matka taitettavana. Riinis vihjaa matkan kestävän viikon, sillä hän on lisännyt kuvan auton sisäosasta kutsuen sitä toimistokseen seuraavan viikon ajaksi.

Lue myös: Riina-Maija Palander ikävöi mennyttä: ”Olin onnellinen, hymyilevä ja kunnianhimoinen”

Riina-Maija on myös päättänyt fiilistellä alkanutta joulukuuta. Hän on lisännyt hauskan omakuvan, jossa on piiloutunut valkeat korvat ja mustan nenänpään antavan filtterin taakse. Kirjoittamassaan tekstissä rouva muistelee taannoista, kovin erikoista joulunviettopaikkaansa.

- Joskus on tullut vietettyä hevosrekassa jouluaatto, mutta tänä vuonna nautin joulusta pitkän kaavan mukaan johon kuuluu paljon hyvää ruokaa, puusauna, hevoset omassa tallissa ja koirat kerällä takkatulen loimussa.

Lue myös: Riina-Maija Palander siirtyy raskauden takia takaisin Viroon

Riina-Maija ei ole kertonut somepäivityksessään yksityiskohtia siitä, muuttaako hän Viroon aviomiehensä kanssa. Vuonna 2007 alkanutta avio-onnea ovat varjostaneet vuosien varrella esimerkiksi törkypettämiset, salasuhteet ja avioerohakemus. Heidän nykytilanteensa vaikuttaa kuitenkin varsin tasaiselta. 

Lue myös: Tällainen on Palandereiden ökyhuvila - katso kuvat

Tilaa Seiskan uutiskirje! »