fbq
Kotimaa
01.04.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Renny ja Johanna
Renny Harlinilta yllättävä paljastus pariskunnan illoista: "Aina kun hiljennymme illalla..."
Kotimaa
01.04.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 63, kuvaa parhaillaan Kreikassa uusinta toimintaelokuvaansa The Bricklayer. Myös Rennyn vaimolla Johanna Harlinilla, 28, on tuotannossa vastuutehtävä elokuvan osatuottajana.

Lue myös: Älytön muuttorumba! Renny ja Johanna Harlin asuvat nyt palmujen katveessa - Lontoo sai jäädä

Kun kuvaukset saadaan kaksikon osalta toukokuussa päätökseen, he matkustavat Yhdysvaltoihin valmistautumaan lapsensa syntymään.

Rakastavaiset paljastivat Seiskalle maanantaina (28.3.) haluavansa synnyttää vauvan tulevassa kotikaupungissaan Miamissa. Vauva saa näin ollen automaattisesti Yhdysvaltojen kansalaisuuden.

Lue myös: Oho, Renny ja Johanna Harlinin vauvasta tulee Yhdysvaltain kansalainen - selkeä tulevaisuuden tavoite jo asetettu

 

 

Lue myös: Yllätysavautuminen seksistä! Renny Harlin hehkuttaa petipuuhia Johanna-vaimonsa kanssa: "Ei oikein tiedetty..."

Pariskunta haluaa kertomansa mukaan luoda lapselleen rikkaan kieliperinnön. Hän oppii vanhemmiltaan sekä englannin että suomen. Johannan suomenruotsalaisuuden vuoksi vauva taitaa tulevaisuudessa myös ruotsia. Pariskunta onkin ryhtynyt opettamaan lastaan jo ennen tämän syntymää.

- Me uskomme, että lapsi kuulee jo nyt äänemme. Aina kun hiljennymme illalla..., Renny keskeyttää kyyneleitä silmäkulmistaan pyyhkien.

- Minä suukottelen aina iltaisin Johannan vatsaa ja sanon suomeksi pienokaisellemme, että isä rakastaa sinua ja pitää huolta sinusta. Pidän hänelle sellaisen pienen juttelutuokion, että hän voisi tottua ääneeni. Johanna tekee saman, mutta ruotsiksi, Renny kertoo pariskunnan iltarutiineista.

Lue myös: Renny Harlin ja Johanna-vaimo paljastivat vihdoin vauvansa sukupuolen: ”Kiitollinen, nöyrä ja hurmioitunut”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renny Harlin (@rennyharlin)