fbq
Kotimaa
28.01.2023 11:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Petri Nygård ja Susanna Laine
Rättiväsynyt kohupari lentoasemalla – tältä rääväsuuräppäri Petri Nygård näyttää ilman aurinkolaseja
Kotimaa
28.01.2023 11:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Seiska paljasti viime vuoden alussa, että kotimaiselle julkkisrintamalle on ilmestynyt uusi ja yllättävä pariskunta: tv-tähti Susanna Laine, 41, ja rääväsuuräppäri Petri Nygård, 47, olivat nimittäin lyöneet kaikessa hiljaisuudessa hynttyyt yhteen.

Lue myös: Susanna Laine julkaisi bikinikuvan Dubaista

Tammikuun alussa paljastui, että seurustelunsa kanssa erittäin matalaa profiilia pitävä pariskunta on yhä yhdessä, sillä rakastavaiset bongattiin Finnairin koneesta. Tavallisille kuolevaisille tarkoitetussa economy-luokassa matkustanut pari lensi Arabiemiraattien Dubaihin.

Lue myös: Susanna Laine ja Petri Nygård lemmenlomalla! Julkkispari matkusti tavisten seassa – kuva

Varhain viime lauantaiaamuna selvisi, että pari oli Dubaissa liki kolme viikkoa. Rättiväsynyt kaksikko laskeutui vähän kello viiden jälkeen aamulla Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Pari erosi toisistaan varsin viileissä tunnelmissa. Kumpikaan ei sanonut tuloaulassa enää sanaakaan toisilleen, vaan molemmat lähtivät omiin ilmansuuntiinsa.

Paparazzi havaitsi, että Suski paineli suoraan taksiin. Petri puolestaan pinkaisi uusitun lentoaseman kupeeseen rakennetulle juna-asemalle.

Ruotsissa syntyneen Petrin tyyliin kuuluvat aurinkolasit ja kalastajanlakki.
Ruotsissa syntyneen Petrin tyyliin kuuluvat aurinkolasit ja kalastajanlakki.

Lue myös: Susanna Laineen ja Petri Nygårdin lemmenlomalla apea päätös – salakuvat Seiskassa

Räppäri huputti törkyturpansa

Mansen-junaan varhain lauantaiaamuna suunnannut Petri sai matkaseuralaisekseen Seiskan paparazzin. Törkyisistä puheistaan ja räävittömistä lavaesiintymisistään tunnettu kohuräppäri kuitenkin paljastui varsin ujoksi kaveriksi.

Seiskan paparazzi yritti parhaansa mukaan jututtaa Nygårdia, mutta tämä ei päästänyt suustaan pihahdustakaan. Sen sijaan kohuräppäri vain tuhahteli jotain epämääräistä ja veti huppua yhä vain syvemmälle päähänsä.

Kuontalonsa huputtanut Petri Nygård näytti enemmän viikatemieheltä kuin räppäriltä eikä ollut aamusta juttutuulella. Poskisolisti köpötteli paparazzia karkuun päättäväisellä askeleella.
Kuontalonsa huputtanut Petri Nygård näytti enemmän viikatemieheltä kuin räppäriltä eikä ollut aamusta juttutuulella. Poskisolisti köpötteli paparazzia karkuun päättäväisellä askeleella.

Lue myös: Susanna Laineen ja Petri Nygårdin rakkaus roihuaa! Suosikkiräppäriä ei meinannut tunnistaa – salakuvat!

Syitä Petrin ujoudelle voi vain arvailla, mutta eräs syy löytyy hänen tinkimättömästä imagostaan. Räppäri on nimittäin jo vuosia esiintynyt aina aurinkolasit silmillään, eikä hän ole jostain syystä halunnut paljastaa kasvojaan.

Lopulta paparazzi päästi Petrin pois tukalasta tilanteesta. Tyylikkäisiin Nike-trendilenkkareihin sonnustautunut poskisolisti hyppäsi huojentuneena paikallisjunaan, joka kuskasi hänet Tikkurilaan.

Reilun tunnin päästä Petri bongattiin Tampereelle matkaavasta junasta, jossa hän istui silminnäkijöiden mukaan yhä huppu syvällä päässä.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.