fbq
Kotimaa
11.03.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
juuso lehmusvyöry, vilma karjalainen
Raskaana exälle! TIS-Vilma jakoi hemaisevia odotuskuvia: "Olo on siunattu ja onnellinen"
Kotimaa
11.03.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Temptation Island -ohjelmasta julkisuuteen noussut ex-pari Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saavat toisen lapsen. Vilma paljasti raskausuutisen Mamma Mia -podcastissa perjantaina (11.3.). Vilma paljasti odottavansa poikavauvaa ja kertoi raskauden edenneen jo viikolle 26. Viime vuonna eronneilla Vilmalla ja Juusolla on entuudestaan keväällä 2020 syntynyt tytär.

Lue myös: Podcast: Eronneet TIS-Vilma ja Juuso: toinen lapsi tulossa - sai alkunsa eroseksistä

Vilma jakoi iloiset vauvauutiset myös Instagram-tililleen. Hän julkaisi kaksi kuvaa, joissa keskiössä on somasti pyöristynyt raskausvatsa.

- Meidän perhe kasvaa uudella vauvalla. Olo on siunattu ja onnellinen, odotamme kaikki sinua tosi kovasti saapuvaksi luoksemme, Vilma kirjoittaa kuvien ohessa.

- Kun sain tietää raskaudestani niin ensimmäisiä ajatuksia oli esimerkiksi ”voinko muka tätä vauvaa rakastaa yhtä paljon kun Nellaa, eihän mulla riitä enään rakkautta, kun Nellaa rakastan niin paljon”. Raskaus kun on edennyt niin ihme ja kumma, äidin rakkautta vaan riittää ja riittää, ja tätä tulevaa pientä rakastan ihan yhtä suuresti kun Nellaakin, eikä rakkaus Nellaa kohtaa ole pienentynyt ollenkaan.

Vilma kertoi podcastissa, että uusi tulokas sai alkunsa eroseksistä.

- Erosin lasten isästä syyskuussa. Meillä oli tämmönen tunteikas ero, jossa sitten haluttiin muistella hyviä asioita ja mä tulin raskaaksi. En siis tosiaan tiennyt silloin. Sain tietää raskaudesta lokakuun puolessa välissä. Tämmönen viimeinen lennokas kokemus ja sieltä tuli lapsi, Vilma taustoitti.

Lue myös: Eronnut Temptation Islandin kohupari Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry bongattiin yhdessä – kuva!

Video: Vilma ja Juuso Jennan Iltarovion vieraina (kausi 5):

Tilaa Seiskan uutiskirje! »