fbq
Kotimaa
06.04.2022 13:09
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto
Mikko Koivu ja Helena Koivu
"Hän halusi vain maata kaikkien joukkueen jätkien kanssa" - Mikko Koivun ex-vaimo Helena syyttää julkkisnaista kodinrikkojaksi
Kotimaa
06.04.2022 13:09
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto

NHL-monimiljonääri Mikko Koivun ja tämän virolaisvaimo Helena Koivun avioerokiista on jatkunut jo pari vuotta. Tänään (6.4.) kohu sai uusia kierroksia, kun Helena avasi sanaisen arkkunsa somessa: hän syyttää tunnettua amerikkalaista mediapersoonaa kodinrikkojaksi.

Lue myös: Sokkiero! NHL-tähti Mikko Koivun järkyttynyt Helena-vaimo Seiskalle: Mikko petti minua!

Helena raivosi Instagram-sivunsa tarinoissa eilen (5.4.) ja tänään, ja jakoi erilaisia kuvia ja tekstejä, joissa vihjaa amerikkalaisen mediapersoonan tuhonneen hänen avioliittonsa.

Syytöksissään Helena käyttää erilaisia kuvia, tekstejä ja meemejä, johin hän yhdistää julkkisnaisen.

- Jeesus ei välitä miten monta Raamatun säettä olet opetellut ulkoa. Hän välittää siitä, miten kohtelet ihmisiä, Helenan jakamassa kuvassa lukee. 

- Hän halusi vain maata kaikkien joukkueen jätkien kanssa. "Kristitty nainen"? Oikeasti, virolaiskaunotar kirjoittaa kuvan oheen nauruemojin kanssa. 

Mikko Koivu ei ole esitellyt ketään uutta naista julkisuudessa erottuaan Helenasta kaksi vuotta sitten. Tiedossa ei siis ole, onko viestien kohteena oleva julkkisnainen ex-kiekkoilijan rakas.

"Osuin ilmeisesti arkaan paikkaan"

Useita kuvia jakanut Helena kertoo nauravien hymiöiden kera myös naisen estäneen hänet.

- Osuin ilmeisesti arkaan paikkaan, sain estot ja julkaisuni poistettiin, harmi, hän kirjoittaa naisen profiilista otetun kuvakaappauksen oheen.

Lue myös: Mikko Koivun ex-vaimo Helenaa odottaa miljoonien jättipotti – virolaiskaunotar kiistää ahneuden: Raha ei ole tavoite

- Jokaisen kodinrikkojan takana on äiti, joka epäonnistui opettamaan tyttärelleen perustavanlaatuiset pöytätavat, kunnioituksen ja oikean määrän säädyllisyyttä, yhdessä kuvassa lukee.

Helena on myös merkannut syyttämänsä naisen kuvaan, jossa on kuva nurmikolle pystytetystä, maalittavasta bannerista.

- Hän tarvitsee tällaisen, hän kirjoittaa.

- Olen kodinrikkoja, ja tiesin hänen olevan naimisissa, kasvokuvalla varustetussa bannerissa lukee.

Mikko ja Helena Koivu
Mikko ja Helena Koivu laittoivat avioerohakemuksen vireille helmikuussa 2020.

"Anna karman tehdä loput"

Helena on jakanut myös paljon saamiaan tukiviestejä, joissa päivitellään hänen ryöpyttämänsä naisen käytöstä. Vihaisten kuvien jälkeen hän on jakanut rauhoittuneen tekstin.

- Aikuisuus on sitä, että sinulla on valta tuhota joku, joka teki sinua kohtaan väärin, mutta sinä hengität, kävelet pois ja annat karman tehdä tehtävänsä, tekstissä lukee.

- Annan karman tehdä loput, Helena kommentoi.

- Jos joku tuhoaisi minun perheeni, auttaisin karmaa jonkin verran... tai paljon! hänen jakamassaan yksityisviestissä kommentoidaan.

Hän on myös jakanut videon, jossa istuu hämärässä käsi kasvoillaan, ja taustalla soi Jumalaa ylistävä kappale.

Lue myös: Juristit kahdessa maassa! Mikko Koivusta eroava Helena rumasta oikeusriidasta: ”En ymmärrä, miksi sitä pitäisi käydä Suomessa”

Mikko ja Helena avioituivat vuonna 2014. Mikko jätti avioerohakemuksen helmikuussa 2020, ja avioeroa on puitu siitä lähtien. Seiska sai silloin vihjeen, että ero johtuisi lukuisista pettämisistä Mikon puolelta.

- Kaksi vuotta sitten sain tiedon, että tällaista on, eli on sitä jo pidempään jatkunut, Helena kommentoi pettämistä Seiskalle tuolloin.

Lue myös: Mikko Koivun Helena-vaimo avautuu eron syistä: Pettäminen jatkunut pitkään!