fbq
Kotimaa
11.11.2022 16:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Stefan Therman
Raitistunut Stefu Therman yllättää vaaraa tihkuvalla suunnitelmallaan
Kotimaa
11.11.2022 16:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vastikään Arabiemiraattien suosikkikohteessa Dubaissa lomaillut kohuliikemies Stefan Therman on palannut syksyiseen Suomeen.

Videolla Stefu tekee tunteellisen karaoketulkinnan kappaleesta Parempi mies:

Herralla onkin mielessään astetta hurjemmat aktiviteetit.

Stefu on kuvannut vuorokauden näkyviin Instagram-tarinoihinsa harmaana massana jylisevää merta. Ulappa on valkean sumun peitossa, ja tuuli humisee puhelimen mikrofonissa.

- Jos sitä aloittaisi veneilykauden, Stefan kirjoittaa videon päälle.

Lue myös: Joutui pyörätuoliin! Stefan Therman julkaisi uuden videon sairaalasta

Seuraavalla videolla Stefu kuvaa tuulisella taivaalla pörisevää helikopteria, ja suuntaa sitten askeleensa kohti laituria.

Mies toden totta hyppää paattiin ja suuntaa myrskyisille vesille. Seuraavalla videolla hän nimittäin kuvaa kohti ulappaa suuntaavaa kopteria moottoriveneestä, joka on matkalla samaan suuntaan.

Lue myös: Katkaisuhoidosta vapautunut Stefu Therman suuntasi luksuslomalle - esittelee muuttunutta olemustaan

Stefan vietti kuukauden päivät Keski-Suomessa, Ähtärin hoitolaitoksella Minnesota-päidehoidossa. Minnesota-hoito on tarkoitettu alkoholisteille ja muille päihderiippuvaisille. Kuukauden perushoitojaksoom kuuluu esimerkiksi ohjattua terapiaa ja ryhmäterapiaa, ja sen tavoitteena on päihderiippuvaisen raitistuminen.

Lue myös: Katoamisen syy selvisi: Stefan Therman oli kuukauden päihdehoidossa - palasi someen raitistuneena

Tuoreiden verotietojen mukaan Stefu tienasi mittavia summia rahaa vuonna 2021.'

Hän pyörittää miljoonabisneksiä muun muassa Levillä ja Espanjassa. Stefanin vuoden 2021 tulot olivat yhteensä 602 368 euroa. Summa koostuu pelkistä pääomatuloista. Mätkyjä Stefanille jäi maksettavakseen hurjat 206 267 euroa.

Lue myös: Stefan Therman tienasi yli 600 000 euroa! Martina Aitolehdellä megatulot - Sofia Belórfin ja Hannu Pikkaraisen tulot kalpenevat rinnalla