fbq
Kotimaa
06.07.2022 12:54
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu Pikkarainen
Näin Hannu Pikkaraiselle kävi eron ja raiskauskäräjien jälkeen - avaa nykytilannettaan somessa
Kotimaa
06.07.2022 12:54
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Martina Aitolehden ex-rakas Hannu Pikkarainen, 38, tunnelmoi Instagram-tilillään kuluvaa kesää. Aurinkoisten kelien myötä Hannun elämään on tullut varsin suuria muutoksia muun muassa juomatottumuksiin liittyen.

Lue myös: "Karmiva olo!!!" Hannu Pikkarainen tilittää - "Ei tuu toistumaan enää koskaan!!!"

Huhtikuussa Helsingin käräjäoikeus antoi ex-kiekkoilijalle tuomion kohua herättäneessä raiskausoikeudenkäynnissä. Pikkarainen syyllistyi oikeuden mukaan raiskaukseen 14. kesäkuuta 2020. Kahden vuoden ehdoton vankeusrangaistus ei ole vielä lainvoimainen. Hannu on kertonut valittavansa tuomiosta hovioikeuteen.

Lue myös: Nyt se varmistui - Hannu Pikkarainen valittaa tuomiostaan hoviin - tilittää somessa: "Tää peli ei vetele!"

Avoimesti rankasta keväästään avautunut Hannu on noussut takaisin jaloilleen panostamalla terveellisiiin elämäntapoihin. Tuoreessa Instagram-päivityksessään hän kertoo viettäneensä menneen kuukauden kokonaan ilman alkoholia.

- Vietin just kuukauden ilman alkoholia, tästä viikon ilman somea, liikuin paljon ja fiilistelin kesää. Skippasin myös muun muassa juhannuksen. Silti mul oli todella siistiä! Hannu riemuitsee.

Julkaisemallaan videolla Pikkarainen hurjastelee muun muassa polkupyörän selässä. Videolla näkyy otoksia myös muista kesäisistä harrastuksista. Hannu hyppelee videolla rennosti mereen uimaan, nautiskelee jäätelöä sekä pullistelee ulkokuntosalilla ilman paitaa.

Lue myös: Törkeää! Hannu Pikkarainen rikkoi röyhkeästi sääntöjä Helsingin julkisessa liikenteessä

Hannu muistuttaa päivityksessä itseään siitä, ettei kesä vaadi aina alkoholia onnistuakseen.

Halusin laittaa tähän pienet fiilistelyt ja itelle muistutuksen et kivaa voi olla myös ilman maljakkoa ja ilman sen kummempia reissuja tai karkeloita.

Lue myös: Raiskaustuomion saanut Hannu Pikkarainen löysi itselleen töitä: "Vielä on paikkoja vapaana"

Vaikka juomattomuus onkin sujunut ilmeisen hyvin, Hannu on suunnitellut jo tipattoman katkaisemista. Syy tälle on tulevan viikonlopun konsertit olympiastadionilla.

Niin ja tulevana viikonloppuna @sunriseavenue veljet painaa bulisti stadikalla. Sillon vois kyl testaa taas pari janojuomaa, hän ennustaa.

Suomalaisyhtye Sunrise Avenue esiintyy tulevana perjantaina ja lauantaina kauan odotetuissa jäähyväiskonserteissaan. Hannu kertoo olevansa bändin pitkäaikainen fani.

Mun ekasta sunrisen keikasta onkin vierähtäny sellaset 15vuotta ja sen jälkeen saanu kokea kymmeniä ympäri eurooppaa. Siisti nähdä vielä tää viimenen show. End of an era.

Teeman mukaisesti Hannun julkaiseman videon taustalle on valikoitunut Sunrise Avenuen kappale Welcome to My Life, jossa lauletaan muun muassa elämän vaikeudesta.