fbq
Kotimaa
12.04.2022 09:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Niina Backman
Suihkussa käynyt Niina Backman julkaisi kuvan kuntosalin pukuhuoneesta - pyyhe unohtui
Kotimaa
12.04.2022 09:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Radio Novan juontaja Niina Backman lähti tiistaiaamuna ennen työpäivänsä alkua kuntosalille treenaamaan. Yllätys treenin jälkeen oli kuitenkin melkoinen, kun olennainen tarvike oli unohtunut juontajan matkasta.

Niina, 38, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän paljasti unohtaneensa pyyhkeen kotiin. Suihkussa käynyt juontaja poseeraa peiliselfiessä vain erikoisen näköinen liina rintojensa peittona.

Terkut kuntosalin pukkarista. Ei ole muuten ensimmäinen kerta kun tyynyliina on pyyhkeenä. Joskus pyyhe on treenipaita tai vaikka vaihtosukka. Myös käsipaperilla onnistuu. Tästä voi tulla vain hyvä tiistai, Niina kirjoitti nauravien ja hymyilevien emojien kera Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Juontajakaunotar Niina Backmanilta pysäyttävä ilmoitus somessa: "Nyt on aika mennä eteenpäin, kumpikin omaan suuntaan"

Radio Novan päiväohjelmaa nykyisin juontava Niina sai päivitykseen ihmetteleviä ja naureskelevia kommentteja.

Miten sulla on tyynyliina mukana, muttei pyyhettä, yksi kommentoija ihmetteli.

- Loistava päivän aloitus, toinen kirjoitti.

Niina on ollut jo lähes 11 vuotta naimisissa juontaja Lorenz Backmanin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, ja lisäksi Niinalla on vastikään täysikäiseksi tullut tytär mediapersoona Wallu Valpion kanssa.

Lue lisää: Uskoisitko? Niina Backman on nyt aikuisen tyttären äiti - julkaisi koskettavan päivityksen syntymäpäivien kunniaksi

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »