fbq
Kotimaa
10.08.2022 14:26
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: M.Tubli -photos, All Over Press, Instagram
Justin Bieber
Puolialastomana hotelliin! Justin Bieber bongattiin Helsingin-keikkansa jälkeen – paparazzikuvat
Kotimaa
10.08.2022 14:26
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: M.Tubli -photos, All Over Press, Instagram

Eilen tiistaina (9.8.) Helsingin Kaisaniemessä esiintyi maailmantähti Justin Bieber, 28. Keikka oli osa hänen Justice-maailmankiertuettaan.

Kanadalainen megatähti oli Hailey-vaimonsa ja muun seurueensa kanssa majoittuneena keskustan St. George -ökyhotelliin.

- Esiintymisensä jälkeen hän palasi turvamiestensä saattelema takaisin hotelliin, paikalta raportoidaan.

Paidaton ilmestys

Justin ei suinkaan astellut majapaikkaansa näkyvästi pääoven kautta vaan käytti salamyhkäisempää taktiikkaa.

Seiskalle nimittäin kerrotaan, että saksalaisissa kilvissä oleva katumaasturi ajoi ovelasti hotellin sivuovelle, josta laulajakomistus hyppäsi pois kyydistä.

- Poppari luikki nopein askelin hotellin sisätiloihin. Hänen perässään oli hänen vaimonsa ja parin yhteinen koira.

- Ilmeisesti Justin oli jättänyt Kaisaniemen heti esiintymisensä jälkeen, koska hän saapui hotellille tatuoitu ylävartalo paljaana, Seiskalle arvioidaan.

Viimeksi Justinin vieraillessa Suomessa hän majoittui Kielorannassa Hämeenlinnassa. Seiska kävi tänä vuonna katsastamassa, millaiset olot tähdellä oli syyskuussa 2016.

Lue myös: Justin Bieberin majoittanut hämeenlinnalainen matkailuyrittäjä: ”Ihmettelin, että minkä kiven alta he meidät löysivät”

Justin bieber
Justin bonagttiin ilman paitaa hotellin laitamilla. Jalassaan hänellä oli samat housut, joissa hän esiintyi aiemmin samana iltana.

Halvaus huoletti

Weekend Festivalin 10-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetty Justinin keikka oli saanut innokkaimmat fanit paikalle jo anivarhain, osa jopa päiviä ennen konserttia kärkkymään parhaita eturivin paikkoja. 

Lämmittelijöinä maailmatähdelle toimivat popparit Mikael Gabriel ja Sebastian Noto, sekä brittiläinen laulaja Mimi Webb.

Justin nousi julkisuuteen jo 15-vuotiaana ja julkaisi vuonna 2009 EP-levyn My World. Seuraavana vuonna 2010 päivänvalon näki jättihitti Baby. Sittemmin häneltä on julkaistu kaikkiaan kuusi studioalbumia, joista tuorein kantaa nimeä Justice. Laulaja on esiintynyt Suomessa kahdesti aiemminkin vuosina 2013 ja 2016. 

Koronapandemia laittoi kapuloita rattaisiin artistin kiertueelle, mutta fanien onneksi se saatiin vihdoin järjestettyä. Myös kesällä Justinille tapahtunut kasvohalvaus nostatti huolen siitä, nouseeko artisti lavalle laisinkaan Suomessa.

Lue myös: Justin Bieberin kasvot halvaantuivat! Kärsii harvinaisesta sairaudesta

Justin meni naimisiin Hailey-kultansa kanssa vuonna 2019.

Lue myös: Justin Timberlake yllätti vaimonsa tikahduttavalla onnittelulaululla - kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »