fbq
Kotimaa
30.11.2022 15:34
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Pilvi Hämäläinen
Pilvi Hämäläiseltä yllättävä viesti somessa
Kotimaa
30.11.2022 15:34
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Putouksestakin tuttu näyttelijä Pilvi Hämäläinen, 37, esitti yllättävän pyynnön sosiaalisessa mediassa.

Pilvi Hämäläinen julkaisi yllättävän pyynnön tänään keskiviikkona (30.11.) sosiaalisessa mediassa. Pilvi ilmoitti keväällä jättävänsä suositun Putous-sketsiohjelman, jossa hänet nähtiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2017.

Loppuvuoden ajan näyttelijä on keskittynyt esikoisromaaninsa Cinderellan kirjoittamiseen, joka ilmestyi syksyllä. Nyt Pilvin työkalenterissa näyttäisi olevan tyhjää.

Lue myös: Pilvi Hämäläiseltä suru-uutinen: "Löytyi eilen kuolleena"

Pilvi kertoo Instagram-julkaisussaan aikovansa keskittyä vuodenvaihteen ja alkuvuoden ajan lomailuun, kunhan ensin on saanut Suurmestarin studiokuvaukset purkkiin sekä hoidettua kirjan promotilaisuudet.

Mutta sen jälkeen kalenterissa oisi tilaa kiinnostaville projekteille. Universumilta voisin tilata esimerkiks vaikka kreisikomedian pääroolin ja sitten sellasen tosi pienieleisen herkän roolin, joka lennättää kaikki persiilleen, että ai tää osaa näytellä myös pienellä pensselillä ja sitte vielä jonkun käsikirjoitusprojektin. (Mutta uutta kirjaa en ihan hetkeen kyllä aloita) Kiitos ja jee! Kohta meikällä on loma! Pilvi kirjoittaa.

Julkisesti töitä hakeva suosikkinäyttelijä siis vastaanottaisi mielellään pääroolin komediasta. Ja samalla Pilvi ilmoittaa, ettei uutta kirjaa häneltä ole odotettavissa lähiaikoina.

Lue myös: Viime kauden Putous-hahmo aiheutti Pilvi Hämäläiselle ikävän vaivan: ”Ei enää ikinä”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »