fbq
Kotimaa
07.02.2023 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Aino ja Samuel Rossi
Paljonpuhuva video! Vasta eronnut Samuel Rossi: "Treenaan, että saan miehet koviksi"
Kotimaa
07.02.2023 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Sometähti Aino Rossi kertoi tammikuun lopussa eronneensa aviopuolisostaan Samuel Rossista.

Kaksikko ilmoitti avioerosta Ainon Instagram-tarinoissa. He kertoivat eronneensa hyvissä väleissä - rakkaus oli vain muuttunut yhteensä 14 vuotta kestäneen suhteen aikana ystävyydeksi.

- Edelleen rakastetaan toisiamme ja tulemme aina rakastamaan toisiamme ystävinä. Mutta nyt voimme ehkä avata sydämemme toisille ihmisille, mitä ikinä tässä nyt tulee tapahtumaan, Samuel muotoili.

Lue myös: Shokki-ilmoitus! Sometähti Aino Rossin 14 vuotta kestänyt parisuhde on ohi: "Olisi pitänyt erota jo vuosia sitten"

Nyt, vain noin viikko eroilmoituksen jälkeen Samuel hämmentää someseuraajiaan erikoisella videolla. Hän nimittäin julkaisi Instagram-tarinoihinsa vitsikkään pätkän, jolla lihaksikas mies treenailee ankarasti.

- Salilla käy miehiä, jotka treenaavat kovaa sekä miehiä, jotka eivät juurikaan treenaa, videolla sanotaan vapaasti suomennettuna.

Sitten tapahtuu käänne.

- Minä? taustalla kuuluva ääni kysyy.

- Minä treenaan, että saan miehet koviksi, videolla murjaistaan. 

Samalla video leikkaantuu salitreenistä paidattomiksi miehiksi klubilla, ja videolle lävähtää munakoisoemoji, jolla usein viitataan miehen sukuelimiin. Kenties vitsikäs pätkä on osunut Samuelin nauruhermoon, sillä hän ei valota asiaa enempää. 

Lue myös: Sometähti Aino Rossi synnytti esikoisensa - ihastuttava kuva pienokaisesta julki: "Hän on täydellinen"

Seuraavaksi Samuel on vain jakanut Ainon omaan someensa lisäämän videon, jolla Aino kertoo pelaavansa Playstationia ja Samuel ja Olivia-tytär riehuvat vieressä sohvalla.

Aino ja Samuel olivat naimisissa reilut neljä vuotta, sillä he avioituivat syksyllä 2018. Heidän tyttärensä syntyi vuonna 2021.