fbq
Kotimaa
10.01.2022 15:43
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Seiskan kesätoimittajahaku
Paikka viihteen huipulta! Hae kesätoimittajaksi Seiskaan
Kotimaa
10.01.2022 15:43
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tule luomaan valtakunnan puhutuimpia viihde-elämyksiä kesäksi Seiskan printtiin ja digiin!

Haluatko olla osa Suomen suurinta viihdemediaa? Nyt se on mahdollista, sillä 30 vuotta täyttävä ja juhlavuottaan viettävä Seiska etsii hyvän uutisnenän omaavia kesätoimittajia.

Seiska kertoo kaiken ketään kumartelematta, mutta tolkulla ja ilon kautta. Seiska on suomalaisen aikakauslehdistön ainutkertainen menestystarina, joka tavoittaa joka viikko yli miljoona suomalaista.

Vastuuta ja vapautta

Seiskan toimitustiimi on täynnä osaavia viihdejournalismin ammattilaisia. Teemme töitä upeissa toimitiloissa Helsingin Sörnäisissä. Tiimimme on täynnä monipuolista, ennakkoluulotonta ja raudanlujaa osaamista. Annamme sinulle paljon vastuuta ja vapauden ideoida ja tuottaa seiskamaista sisältöä eri kanaviin oma-aloitteisesti. Töitä tehdään niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Työskentelemme myös tarvittaessa tehokkaasti etänä.

Kesätoimittajana työsi pääpaino on kotimaisissa julkkisjutuissa sekä henkilöhaastatteluissa, mutta et kavahda mitään seiskamaista sisältöä ja sen tuottamista. Sinulta sujuvat niin pidemmät lukujutut ja haastattelut kuin nopeat viime hetken uutisskuupitkin. Kykenet nopeasti hahmottamaan, mikä on tarinan seiskamainen kärki, ja erityisesti ymmärrät, miten juttu taipuu eri julkaisualustoille. Nopearytminen verkkotoimittaminen on sinulla veressä.

Pystyt tuottamaan julkaisuvalmiita artikkeleita printtiin ja digikanaviin niihin sopivilla painotuksilla. Lähestyt haastateltavia rohkeasti aiheesta riippumatta. Tiedät, ketkä ovat suomalaisia kiinnostavat julkkikset ja viihdyt myös seurapiireissä. Some-maailma on sinulle tuttua. Osaat esiintyä ja puhua.

Lähetä hakemuksesi 24. tammikuuta mennessä osoitteessa https://careers.aller.fi/jobs/1514143-kesatoimittajaksi-seiskaan

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »