fbq
Kotimaa
26.09.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sointu Borg
"Olen päästäni sekaisin oleva huomioh*ora" - Sointu Borg tylyttää kriitikoitaan somessa: "Olet tyhmä!"
Kotimaa
26.09.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Harvinaisen rehellisestä ulosannistaan ihastuttanut ja vihastuttanutkin Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg, 30, laukoo jälleen suorat sanat kritisoijilleen.

Sointu lisäsi Instagram-sivulleen eilen (25.9.) omakuvan, jossa poseeraa kauniisti istuva paita päällään, vieno hymy huulillaan. Kuvatekstissä Soinnulla on kuitenkin painavaa asiaa.

- Mitä lisäarvoa kiroilu, keson näyttäminen ja alituinen tisseistä jauhaminen tuo tohon sun juttuun? Edellistä tiedustelevat Irmelit ja Penat DM:ssä all day every day, hän aloittaa.

- Puetaanpa asia seuraavasti. Olemassaoloni ei tarvitse palvella juuri teidän käyttötarkoitustanne tai mieltymyksiänne. Ei tämä ole mikään helvetin sekatavarakauppa, rohkea kaunotar täräyttää.

Lue myös: Oho, tiesitkö? Sointu Borg paljasti 10 faktaa lapsuudestaan

Sointu sanoo suoraan, että tietyllä tavalla ajattelevat ihmiset ovat typeriä.

- Jos aidosti ajattelet, että tapani ilmaista itseäni tai rakentaa omaa brändiäni on vääränlainen vain siitä syystä, että se ei resonoi juuri sinussa oikeanlaisella tavalla, olet tyhmä. Raju sana tuo tyhmä, mutta tarkoitan sitä. Tällainen ideologia on yksinkertaisesti puhdasta idiotismia.

Soinnun sanojen mukaan kukaan ei voi miellyttää kaikkia.

- Vaikka olisit maailman näkymättömin seinäruusu, jotakuta vituttaisi pärstäsi silti. 

Lue myös: Diili-kohun paljastanut Sointu Borg turhautuneena: "Niin väsynyt..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Sointu vastaa myös kysymykseen, tuoko hänen räväkkä tapansa näyttäytyä somessa lisäarvoa hänen tekemiseensä.

- Jonkun mielestä tuo, jonkun mielestä olen päästäni sekaisin oleva huomiohuora. Se on elämää se. Itseään tyrkyttävän kylähullun maine ei sinäsä ole pahin mahdollinen, tuohtunut Sointu kirjoittaa.

- Itselleni tämä kaikki tuo merkittävää lisäarvoa. Antaa tilaa hengittää ja tilaa rakentaa omaa tonttiani, omalla tyylilläni. Se tässä on pääasia. Että tapani elää ja kommunikoida on minulle luonnollinen, palkitseva ja mieluisa.

Lue myös: Uutuuskirja: Tämän vuoksi Sointu Borg salasi kohtelunsa Diili-voiton jälkeen: ”Pelkäsin kuollakseni…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Kommenttikentässä Soinnun seuraajat ovat osoittaneet hänelle valtavasti tukea. Myös lukuisat julkkisnaiset ovat kompanneet yrittäjän sanoja.

- You rock, ja todellakin antaa lisäarvoa! Olet helvetin kuuma pakkaus mitä ei todellakaan tarvitse piiloitella, anna loistaa, koko valolla, seikkailijakaunotar Elina Tervo kehuu.

Elinan kommenttiin on vastannut Marika Fingerroos.

- Sinä ja Sointu rock, vitut kateellisten puheista. Oon aina sanonut, et latu on vapaa kaikille, mut kaikki ei.

- Kaikki ei osaa hiihtää, Elina täräyttää.

- Ei suksi luista, Marika jatkaa.

Myös Onlyfans-kaunotar Erika Helin on samaa mieltä Soinnun kanssa.

- Agree 100%, hän kommentoi.

Lue myös: Pikkupöhnässä ylikireässä leopardijumpperissa! Sointu Borg julkisti roisin tulevaisuuden haaveensa - Marika Fingerroos mukana suunnitelmassa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Sointu julkaisi vastikään esikoiskirjansa Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut?. Seiska on kertonut Soinnun ja Diili-pomo Jaajo Linnonmaan tulehtuneista väleistä. Tähän saakka Sointu on vaiennut kulissien takaisista väännöistä, mutta kirjassaan hän kertoo totuuden.

- Kannustan naisia rohkeuteen ja pitämään puoliaan. Kun tein tätä kirjaa, ajattelin, että minun on tuotava totuus esiin ja sanottava asiat niin rehellisesti kuin ne ovat, Sointu kertoi Seiskalle suorapuheisessa haastattelussa.

Lue myös: Sointu Borg lataa suorat sanat – tällaista työtä Diili-voittajalle tarjottiin