fbq
Kotimaa
04.05.2022 09:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Veronica Verho
"Olen lamaantunut" - Häiden siirtyminen tuskastutti Veronica Verhon
Kotimaa
04.05.2022 09:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Sometähti Veronica Verho, 26, ilmoitti viime kuussa harmittavasta takaiskusta koskien tulevia häitään. Veronican ja hänen puolisonsa Juhani Koskisen, 35, oli tarkoitus avioitua vuoden 2023 kesällä.

Lue myös: Veronica Verhon naimisiinmenolle iso takaisku: "Meidän häidenhän piti olla ens kesänä. Ei ole"

Pariskunnan harmiksi kaikki sopivat avioitumispaikat olivat kuitenkin Veronican selvityksen mukaan jo varattu.

Luulin et riittäis varaaminen vuotta ennen mut ei näköjää, kattellaan siis joskus parin vuoden päästä, juontajankin kunnostautunut Veronica kertoili muutama viikko sitten.

Seiskan tapaama Veronica kertoo olevansa edelleen hieman häkeltynyt kohtaamastaan tilanteesta. Hän ei ole vielä edennyt hääjärjestelyjensä kanssa.

- En ole vielä varannut kirkkoa. Minusta tuntuu, olen edelleen sellaisessa lamaantuneessa tilassa, hän naurahtaa.

Lue myös: Veronica Verho paljastaa Seiskalle: ”Haluan isot maalaishenkiset latohäät” – paikkakin jo tiedossa

Veronica ja Juhani kihlautuivat tammikuussa 2021. Tämän jälkeen erityisesti Veronica on haaveillut järjestävänsä maalaisromanttiset kesähäät.

Hääjuhlien suunnitteleminen on osoittautunut kuitenkin hankalammaksi työmaaksi kuin Veronica osasi ajatellakaan.

- En tiedä häiden järjestämisestä mitään. Joudun kyselemään aina ystäviltäni, mitä juhlat vaativat. Kiitoskortit, istumajärjestykset…, hän luettelee hengästyneenä.

Lue myös: Jestas, mikä unelma! Veronica Verhon nimettömässä koreilee ainutlaatuinen ekokullasta tehty kihlasormus - katso

Pariskunta on päättänyt olla ottamatta liikaa stressiä naimisiinmenosta.

- Katsotaan sitten kahden vuoden päästä. Juhani on onneksi vieläkin chillimpi tämän asian suhteen kuin minä, Veronica hymyilee.

Tällä hetkellä pari odottaa kesää, jotta he pääsevät kiertelemään täydessä kukoistuksessa olevia potentiaalisia juhlatiloja.

Ei kiirettä alttarille

Vaikka Veronica odottaakin Juhanin kanssa avioitumista innolla, hän ei koe häiden muuttavan rakastavaisten parisuhdedynamiikkaa.

- Olen vähän sellainen tyyppi, että on ihanaa mennä naimisiin, mutta en tiedä, muuttuuko parisuhteemme loppupeleissä häiden myötä niin paljon, että meillä olisi nyt himmeä kiire sinne alttarille.

Lue myös: Veronica Verho päätti uransa radiossa - paljastaa nyt syyt lopettamisen taustalla

Kaiken muun ollessa vielä auki häiden suhteen, avioitumiskaupunki on jo lyöty lukkoon.

- Turku on meille tärkeä kaupunki, kun molemmat ovat sieltä kotoisin. En tiedä, mitä niin järisyttävää voisi tapahtua, että Turku vaihtuisi johonkin muuhun kaupunkiin, Veronica pohtii.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »