fbq
Kotimaa
06.11.2022 15:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Henry Aflecht
Ökytalonsa remontoinut miljonääri Henry Aflecht: ”Kaulimen varressa rouvalle paikka vapaana”
Kotimaa
06.11.2022 15:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Suomalaismiljonääri Henry Aflechtin, 49, hulppea huvila Espanjassa on kokenut kuluneena vuotena täydellisen muodonmuutoksen.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmastakin tuttu Henkka on tuottanut 1990-luvulla Speden spelejä ja Kymppitonnia, juontanut muun muassa Costalaiset- ja apaalla-ohjelmia, työskennellyt Helsingissä portsarina ja turva-alalla sekä pyörittänyt Radio Finlandiaa Aurinkorannikolla. Hän myös harrastaa virtuaalivaluuttojen treidausta.

Lue myös: Suomalaismiljonääri poltti rahaa ja pinnansa – Henry Aflechtin ökyvillan remontti räjähti käsiin

Tehdään kerralla isosti

Talon sisäpinnat laitettiin uusiksi. Alakerrassa on kolme vierashuonetta ja tilava eteinen, josta vie kierreportaikko torniin, jossa uinuu omassa rauhassaan neljäs vierashuone.

Isännän makuuhuone omine kylpyhuoneineen on toisella puolen alakertaa. Kylpyhuoneet ja vessat ovat miehekkään modernit, luonnonkivillä tummanpuhuvasti tyylitellyt.

Lue myös: Allasalue kuin loistohotellissa! Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht esittelee uusitun miljoonahuvilansa

Avaran olohuoneen isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat hienon näköalan allaspihan kautta Välimerelle. Kymmenen hengen ruokapöytä on betonia muistuttavaa komposiittia. Nykyaikainen, jykevän linjakas avokeittiö tarjoaa nyt tarpeeksi kaappi- ja laskutilaa.

– Minulle on tärkeää tehdä remontissa kaikki kerralla tarpeeksi isosti, jotta tulos täyttäisi tulevaisuudenkin tarpeet. Minullahan on täällä kaulimen varressa rouvalle vielä paikka vapaana, sinkkuna elelevä miljonääri vitsailee.

Keittiö oli andalusialaisuuttaan Henkalle liian ahdas. Niin ei ole enää, ja nyt hän voi vaikka raivoleipoa! – Emännän paikka on vapaa!
Keittiö oli andalusialaisuuttaan Henkalle liian ahdas. Niin ei ole enää, ja nyt hän voi vaikka raivoleipoa! – Emännän paikka on vapaa!

Aiemmin keittiössä oli espanjalaiseen tapaan pyykkikonekin.

– Miehenä nostin aina pyykit keittiötasolle kasaksi. Nyt kodinhoitohuone on erikseen kulman takana, ja siellä on tilaa nostaa kalsarikasoja omalle tasolleen eikä lieden liepeille.

Lue myös: Rikkaat ja rahattomat: hulppean viikon ökykodissa kokenut Satu, 53, saa miljonääri Henry Aflechtilta vielä viimeisen lahjan – löytyy järeästä salkusta

Täytän pian 50

Henkka myöntää, että välillä hän kaipaa yksinkertaisempaa elämää.

– Laskin, että minulla on täällä 285 laitetta, jotka ovat yhteydessä nettiin. Tulen hulluksi niiden kanssa. Haluan kaiken toimivan moitteetta. Kun joku ei toimi, menee hermot. Liika on liikaa, Henry hymähtää.

– Ehkä voisin muuttaa jonnekin Mäntsälän taakse pieneen omakotitaloon, missä on passeli piha ja autotalli värkkäämisiä varten. Ei mitään pröystäilyä. Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan: täytän joulukuussa 50 vuotta, ja kai sitä täytyy tulla Suomeen jotenkin juhlistamaan.

Ikääntymisen pikkuvaivoja vastaan nuorekas Henkka tappelee muun muassa aktiivisella kuntoilulla. Siihenkin syntyi remontissa mukavammat mahdollisuudet.
Ikääntymisen pikkuvaivoja vastaan nuorekas Henkka tappelee muun muassa aktiivisella kuntoilulla. Siihenkin syntyi remontissa mukavammat mahdollisuudet.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »