fbq
Kotimaa
12.01.2022 18:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Cheek ja Maria Veitola
Ökykaupat! Maria Veitola osti Cheekiltä miljoonakodin
Kotimaa
12.01.2022 18:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska on kertonut rap-moguli Cheekinä tunnetun Jare Tiihosen, 40, värikkäistä rakennusbisneksistä. Jare remontoi ja rakennutti Helsingin Punavuoressa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön ullakkotiloista hulppeita huoneistoja, joista omisti itse kolme.

Lue myös: Cheek voi menettää miljoonan – näin rakennusprojektin shokkikäänne paljastui

Seiskan selvityksen mukaan yhden luksusasunnoista omistaa nykyisin julkkisjuontaja Maria Veitola, 48, joka on ostanut kattohuoneiston Jotti-miehensä, 42, kanssa. Kaupat on tehty jo syksyllä 2019.

Upeat ullakkoasunnot

Julkisesta yhtiöjärjestyksestä selviää sekin, ettei Marialle ja tämän perheelle pitäisi tulla tilanpuutetta ökyhuoneistossaan. Imatralaislähtöinen julkkistoimittaja nimittäin asustaa perheineen peräti 121-neliöisessä kämpässä.

Tilaa ja avaruutta piisannee yllin kyllin, sillä neliömäärä on jaettu kahdeksi huoneeksi sekä keittiöksi ja kylpyhuoneeksi. Asunto myös on Cheekin remonttiurakan jäljiltä prameassa kunnossa.

Lue myös: Miljoonan shokkisotku tuli Cheekille täydellisenä yllätyksenä – ”Mikä maailman järki kusettaa kavereita?”

Tästä taloyhtiöstä Maria ja Jotti ostivat miljoonahuoneiston.
Tästä taloyhtiöstä Maria ja Jotti ostivat miljoonahuoneiston.

Päätähuimaava neliöhinta

Maria on saanut kaivaa kunnolla kuvetta ökyasuntonsa eteen. Vuoden 2019 myynti-ilmoituksissa Cheekin ullakkolukaalien neliöhinnaksi oli merkitty yli 11 000 euroa.

Seiskan haastatteleman, arvostetun kiinteistönvälittäjän mukaan hinta-arvio on realistinen.

– On turvallista arvioida, että alueen asuntojen neliöhinnat liikkuvat vähintään kymppitonnissa. Itse asiassa sanoisin jopa, että lähempänä 11 000 euroa – ellei jopa sen yli. Se riippuu täysin kohteesta, kiinteistöalan ammattilainen arvioi.

Varovaistenkin arvioiden mukaan Marian asunto on maksanut vähintään 1,2 miljoonaa.