fbq
Kotimaa
19.03.2023 11:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Helmi-Leena Nummela
Oho! Helmi-Leena Nummela ökyili uuden kultansa kanssa - kuvat
Kotimaa
19.03.2023 11:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Seiska uutisoi helmikuun alussa näyttelijä Helmi-Leena Nummelan, 36, löytäneen rinnalleen uuden rakkaan. 

Näyttelijä Roope Salmisesta noin vuosi sitten eronnut Helmi-Leena on yhdistetty jo pitkään komeaan turkulaisravintoloitsijaan ja suhdehuhut vahvistuivat, kun kaksikko bongattiin lemmenlomailemassa Kap Verden idyllisellä paratiisisaari Salilla alkuvuodesta.

Lue myös: Kuva lemmenlomalta! Helmi-Leena Nummela löysi rinnalleen komean ravintoloitsijan

Nyt Helmi-Leena on nauttinut rakkaansa kanssa romanttisesta treffi-illasta. Hän julkaisi eilen (18.3.) Instagram-sivullaan kuvia, joissa suorastaan sädehtii onnesta. Ravintolapöydässä annokset edessään ilakoivan Helmi-Leenan seuralainen ei jää arvailun varaan. Julkaisun kolmannen kuvan alareunasta voi nimittäin bongata miehen käden.

- Kerroinko jo, että RAKASTAN ulkona syömistä pitkän kaavan mukaan ja hyvässä seurassa? Kaskis 100 pistettä, Helmi-Leena hehkuttaa kuvatekstissä.

Kyseessä on todellinen luksusillallinen, sillä yhden Michelin-tähden omaavan Kaskiksen menu maksaa 119 euroa, ja viinipaketti päälle 64 euroa.

Lue myös: Lemmenloma! Helmi-Leena Nummela ja uusi rakas pusuttelivat lentokoneessa

Helmi-Leena on kertonut aiemmin Seiskalle törsäävänsä rahaa mielellään luksusillallisiin.

- Ajattelen, että säästän jostain päivittäistavarasta, ja sitten saatan tuhlata rahat johonkin typerään illalliseen, näyttelijä naurahti taannoin.

Lue myös: Helmi-Leena Nummela: Törsään luksusillallisiin

Ravintola Kaskis teki historiaa viime kesänä, kun sille myönnettiin Michelin-tähti. Kyseessä on nimittäin Suomen ensimmäinen Helsingin ulkopuolella sijaitseva Michelin-ravintola. Suomessa Michelin-ravintoloita on tällä hetkellä yhteensä seitsemän.