fbq
Kotimaa
21.05.2022 11:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova ja Instagram
Heidi Sohlberg
Ohhoh! Heidi Sohlberg sai luksussynttärit Monacossa – poseeraa kultansa kainalossa
Kotimaa
21.05.2022 11:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova ja Instagram

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg täytti 41 vuotta. Tähti teki merkkipäivänsä kunniaksi Instagram-julkaisun, jossa hän poseeraa iloisena Monacon hulppeissa maisemissa.

Päivänsankari seisoo kuvassa iloisena, lasi kuohuvaa kädessään. Kesäistä tunnelmaa huokuvassa kuvassa on mukana myös Heidin rakas Jarkka, jonka kanssa hän solmi kihlat viime vuoden syyskuussa.

Lue myös: Heidi Sohlberg meni kihloihin – mikä sormus!

Yllätys odotti

Olen julkkis…Päästäkää minut pois! -kilpailussakin nähty Heidi paljastaa kuvatekstissä, millainen hänen syntymäpäivänsä on ollut luksusta pursuavassa Monacossa. Paikka tunnetaan kasinoelämästään, ökyliikkeistä sekä tietysti F1-kisoista.

- Tämä synttärityttö kiittää kaikista ihanista sadoista onnitteluista vielä Monacon tunnelmissa. Oli niin työntäyteinen päivä heti loman jälkeen, etten oo ehtiny ees sometella, Heidi naureskelee.

- Sain yllätykseksi vielä tytötkin täksi illaksi kotiin kun palasin töistä. Kaikki rakkaimmat siis koolla, hän iloitsee.

Lue myös: Me Naiset: Heidi Sohlberg ja Jarkka-rakas menevät syksyllä naimisiin!

Onnitteluita sateli

Heidi näyttää viettäneen mukavat juhlat Välimeren auringon alla. Häntä ovat onnitelleet julkaisun kommenteissa muun muassa Anni Hautala ja Satu Kotonen.

Voit katsoa Heidin hehkuvan syntymäpäiväkuvan täältä tai alta olevasta upotuksesta.