fbq
Kotimaa
27.05.2022 09:55
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Erika Vikman
Danny on historiaa! Erika Vikman pussailee kuumasti popparin kanssa Vain elämää -kuvauksissa
Kotimaa
27.05.2022 09:55
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Erika Vikman, 29, on yksi syksyllä nähtävän Vain elämää -tuotantokauden artisteista. Tulevan tuotantokauden tähdet saapuivat kuvauksiin Hirvensalmen Satulinnaan tämän viikon tiistaina (24.5.). Monen muun osallistujan tavoin hän on päivittänyt sosiaalista mediaa Hirvensalmelta käsin.

Eilen torstaina (26.5.) Erika päivitti Instagram-tilinsä videotarinoihin kuvan, jossa nainen suutelee niin ikään suosikkiohjelmassa nähtävän Yonan, 38, kanssa.

Vaaleisiin asuihin sonnustautunut kaksikko pussaa toisiaan kauniissa kuvassa, ja taustalle Erika on laittanut osuvasti Irwin Goodmanin Vain elämää -kappaleen.

Yona
Yonaa pidetään tulevan Vain elämää -tuotantokauden yllätysnimenä.

Erityisesti Cicciolina ja Syntisten pöytä -hiteistään tunnettu Erika on kertonut julkisuudessa olevansa kiinnostunut kummastakin sukupuolesta. 

- Olen ihastunut sekä miehiin että naisiin. Se on jokaisen oikeus. Toki alaikäraja minulla on olemassa. Lähtökohtaisesti tunnen ehkä enemmän vetovoimaa miehiin, mutta enemmän se on kiinni ihmisestä kuin sukupuolesta, hän kertoi Apu-lehdelle pari vuotta sitten.

Lue myös: Erika Vikman paljastaa Apu-lehdelle: Olen ihastunut myös naisiin

Monet muistavat hyvin Erikan värikkään suhteen Dannyyn eli Ilkka Lipsaseen, 79. Taannoin Seiska uutisoi kaksikon uudelleen lämmenneistä väleistä. Tilanteesta teki mielenkiintoisen se, että Danny yhdistettiin samanaikaisesti hänen avustajakseenkin kutsuttuun Helmi Loukasmäkeen, 21.

Katso alta video kolmiodraaman käänteistä: 

Yona puolestaan on ollut viime aikoina aiemminkin otsikoissa yllättävistä suudelmistaan.

Yona ja Samuli Edelmann intoutuivat nimittäin huhtikuun lopulla intohimoiseen suudelmaan kesken Yonan keikan.

Lue lisää: Pusupommi! Samuli Edelmann ja laulaja Yona suutelivat intohimoisesti Tavastialla - kuva! "Kiitos rakas"