fbq
Kotimaa
17.03.2022 22:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen & Adobe Stock
Pepe Willberg.
No se oli suoraan sanottu! Tämän takia Pepe Willberg, 75, ei käy enää karaokessa: ”Edellyttää tietynlaista douppaamista”
Kotimaa
17.03.2022 22:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen & Adobe Stock

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun Pepe Willberg, 75, aloitti uransa musiikin parissa. Rakastettu laulaja ja tunteiden tulkki levyttää vielä tänäkin päivänä ja myös keikkailee ahkerasti.

Lue myös: Rehellistä puhetta! Talousvaikeuksistaan avautuva Pepe Willberg tyrmää huhut: "Ei ikävä kyllä pidä paikkaansa, rahani eivät yksinkertaisesti riitä siihen"

Erityisesti Pepen sydämen on vienyt Espanjan Aurinkorannikko, mutta Suomi-baarien karaokessa häntä ei enää nähdä – kuten ei missään muussakaan karaokekuppilassa.

Lue myös: Netissä leviää legendaarinen videopätkä, jonka vuoksi Pepe Willbergille on naurettu jo yli 10 vuotta – nyt laulaja paljastaa, miksi nolasi itsensä: ”Siinä kävi niin…”

Pauliina Visuri & Pepe Willberg.
Pauliina Visuri ja Pepe Willberg piipahtivat yhdessä Eho Hieronnan avajaisissa Helsingin Töölössä.

"Kävin kyllä jossain vaiheessa..."

– Minua ei enää näe karaokessa. Kävin kyllä jossain vaiheessa, mutta siitä on jo vuosia aikaa, kun olen viimeksi käynyt karaokessa, Pepe selvittää Seiskalle Eho Hieronnan avajaisissa.

Lue myös: Hulvaton tilanne Töölössä! Joel Harkimo jysäytti Seiskalle suorat sanat – vieressä seisseen Janni Hussin silmät suurenivat: ”Aijaa?”

Kyse ei ole niinkään siitä, etteikö Pepe pitäisi karaokesta, vaan ennemminkin siitä, miten kokenut laulaja suhtautuu karaokevetoihin.

– Sehän on sinällään ihan positiivinen kokemus, mutta… No. Se tietysti edellyttää tietynlaista douppaamista etukäteen, Pepe naureskelee.