fbq
Kotimaa
23.09.2022 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Niko Saarinen
Niko Saarinen meni ulkomailla hierontaan - pelottava käänne: "Jouduin hyökkäyksen kohteeksi"
Kotimaa
23.09.2022 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Tänään (23.9.) ilmestyneessä Nikotellen-podcastin jaksossa Niko Saarinen kertoo tapahtumarikkaan tarinan ulkomaanmatkaltaan.

Niko ja hänen juontajaparinaan tällä hetkellä oleva Eki pohtivat kuumeisesti, tarjoavatko Helsingin Sörnäisten kaduilla olevat hierontapaikat muitakin palveluja kuin pelkkää hierontaa.

Eki luulee, että osa paikoista saattaisi olla täyden palvelun paikkoja, muttei mene asiasta takuuseen. Niko sanoo olevansa valmis menemään hoitoon tietyin ehdoin.

- Jos on joku tietyn niinku hierontalaitoksen tämmönen, et siellä on mies, niin sitten. Mutta että menisin sinne jonkun naisen (hierottavaksi)…Niin se ei välttämättä onnistu, Niko pyörittelee.

Lue myös: Niko Saarinen esiintyy kilpailevilla tv-kanavilla – miten tämä on mahdollista?

Epämiellyttävä hieronta

Polveileva keskustelu ajautuu tosi-tv-tähden muutaman vuoden takaiseen Maltan-matkaan. 

- Olen joutunut Maltalla kerran tämmöisen hyökkäyksen kohteeksi. Menin hierontalaitokselle siellä, jotain pieniä sivukujia…

- Tää nainen siellä siis koitti repiä väkisin mun housuja pois kokonaan, Niko parahtaa.

Eki haluaa tietää, mitä sen jälkeen tapahtui.

- Se koitti koko ajan vähän sormella mun anukseen mennä. Jouduin jäkittää mun perseposkia, niin sit se tuntu aika epämiellyttävältä, Niko luonnehtii.

Lue myös: Niko Saarinen lyö podcastissa pöytään villit viikonloppusuunnitelmansa: "Meinaan pitää kullibileet" - tästä on kyse

Rentoutuminen kaukana

Mediapersoona kokee, ettei hän pystynyt juurikaan rentoutumaan hieronnassa taustalla kytevän pelon ja jännittämisen vuoksi.

- Tein tästä silloin Youtubeen storytimen ja kerroin tuon siellä.

- Muistan, että tästä tehtiin tämmöinen klikkiotsikko, Niko muistelee.

Tuttu-tv-kasvo juontaa Nikotellen-podcastia nykyään vaihtuvien juontajien kanssa. Ekin jälkeen juontaja vaihtuu jälleen, mutta uudesta aisaparista ei vielä ole tietoa.

Niko päätyi ratkaisuun sen jälkeen, kun Jenna Mäkikyrö jätti podcastin taakseen muuttaakseen pohjoiseen ja valmistautuakseen vauvansa syntymiseen.

Lue myös: Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat kieltäneet äitejään kuuntelemasta Nikotellen-podcastia: ”Enhän minä voi kertoa…”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »