fbq
Kotimaa
16.03.2022 19:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Pepe Willberg.
Netissä leviää legendaarinen videopätkä, jonka vuoksi Pepe Willbergille on naurettu jo yli 10 vuotta – nyt laulaja paljastaa, miksi nolasi itsensä: ”Siinä kävi niin…”
Kotimaa
16.03.2022 19:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Meille kaikille tulee toisinaan virheitä. Joskus käy kuitenkin niin, että moka tai kömmähdys jää ikuisiksi ajoiksi roikkumaan internetin syövereihin, ja sille naureskellaan vuosikausia yhä uudelleen ja uudelleen.

Rakastetulle laulajalle Pepe Willbergille, 75, on käynyt juuri näin. Hän joutui tahtomattaan naurunalaiseksi osallistuttuaan TV2:lla vuosina 2007–2008 pyörineeseen visailuohjelmaan Oikea kysymys.

Lue lisää: Yllättävä talousahdinko! Pepe Willbergin avoin tilitys rahasta: Olen köyhä kuin kirkonrotta

Nyttemmin jo legendaariseksi muodostunut sananvaihto sai alkunsa, kun ohjelman juontaja Anu Harkki (nyk. Pensola) kysyi kilpailijoilta, missä kuussa vietetään uuttavuotta.

– Toukokuu. Toukokuu! Pepe vastasi kylmänviileästi.

”Mitä? Ai, kato”

Pepen kuin apteekin hyllyltä tullut vastaus ei ymmärrettävästi tyydyttänyt studioemäntä Anua, joka vastasi laulajalle napakasti:

– Ei ole toukokuu!

Lue myös: Rehellistä puhetta! Talousvaikeuksistaan avautuva Pepe Willberg tyrmää huhut: "Ei ikävä kyllä pidä paikkaansa, rahani eivät yksinkertaisesti riitä siihen"

– Mitä? Pepe hämmästeli otsa kurtussa, jolloin Anun piti ohjeistaa lisää:

– Joulukuussahan vietetään uudenvuodenaattoa...

 Ai, kato, Pepe kuittasi ihmeissään.

Rakastettu laulaja ja viihdetaiteilija Pepe Willberg, 75, osaa nauraa itselleen. Rinnalla pitkäaikainen puoliso Pauliina Visuri.
Rakastettu laulaja Pepe Willberg, 75, osaa nauraa itselleen. Rinnalla pitkäaikainen puoliso Pauliina Visuri.

”Olin liian nopea”

Pepe nosti YouTubessa hurjia katselukertoja keränneen mokansa itse puheeksi, kun hän antoi Seiskalle hiljattain haastattelua Eho Hieronnan avajaisissa Helsingissä. Reportteri ja Pepe perkasivat laulajan uraa, jolloin Pepe kysäisi, onko hänen visailumokansa tuttu.

– Kannattaa googlata se. Löytyy helposti hakusanoilla Pepe Willberg ja tietovisa, Pepe naureskeli Seiskan reportterille.

Lue myös: Hulvaton tilanne Töölössä! Joel Harkimo jysäytti Seiskalle suorat sanat – vieressä seisseen Janni Hussin silmät suurenivat: ”Aijaa?”

Itseironinen viihdetaiteilija osaa siis selvästi suhtautua koko jupakkaan huumorilla. Mutta miksi ihmeessä hän meni sanomaan, että uuttavuotta vietetään muka toukokuussa?

– Siinä kävi katsos niin, että se oli nopeuskilpailu. En kuunnellut visailun kysymystä loppuun asti, kun jo vastasin! Olin vähän liian nopea, Pepe hekotteli.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »