fbq
Kotimaa
07.02.2023 17:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Nanna Karalahti
Nanna Karalahti paljasti syyn sometilinsä katoamiseen: "En ole enää sama ihminen"
Kotimaa
07.02.2023 17:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Ex-kohukiekkolija Jere Karalahden, 47, hyvinvointivaikuttajapuoliso Nanna Karalahti, 35, katosi yllättäen sosiaalisesta mediasta.

Somevaikuttajanakin rahaa tienaavan Nannan häviäminen aiheutti heti spekulaatiomyllyn. Tilin uskottiin vakaasti olevan hakkeroitu, sillä yhtäkkinen sosiaalisen median poistaminen ei käynyt järkeen.

Tänään (7.2.) Nanna kuitenkin teki yllätyspaluun. Hän julkaisi pitkään tyhjänä olleen Instagram-sivunsa tarinaosiossa kuvia ja julisti niiden yhteydessä palanneensa.

Pysyviä kuvia tililtä ei vieläkään löydy, mutta muutama reels-videopätkä on jäänyt sivulle. Instagramin tietojen mukaan Nannan tilin nimi on vaihdettu kahdesti viimeisimmän 90 päivän aikana.

Lue myös: Nanna Karalahti katsoo vanhoja kuviaan, yksi yksityiskohta varastaa huomion: ”Ajattelin silloin…”

Nanna Karalahti
Sporttinen Nanna työskentelee hyvinvointivaikuttajana.

Nanna kertoo seuraajilleen, että muutoksen tuulet puhaltavat ja kovaa.

- Olen pitkään halunnut uusia Instagram-tilini syvällisten pohdintojen johdosta, ja vihdoin sille tuli oikea aika ja paikka, hän paljastaa kirjoittamassaan tekstissä.

Hän aikoo tehdä yhteistöitä harvemmin ja panostaa pikemminkin laatuun valikoiden tarkemmin, mihin lähtee mukaan. Hän toivoo näin esimerkiksi saavansa enemmän tykkäyksiä.

- Nostan omia hintojani, koska haluan yritysten saavan hyvän, luotettavan ja ainutlaatuisen sopimuksen kanssani, ja siksi toivon myös, että aina kun minulta tulee yhteistyöpostaus, niin katsotte sen, kuuntelette ja tykkäätte (jos feedissä), Nanna pyytää.

Sometauko on kirkastanut ajatuksia uudesta tavasta tehdä Instagramia.

- En ole enää sama ihminen kuin 10 vuotta sitten etkä ole sinäkään. Me uudistutaan, kasvetaan ja kehitytään. Siksi on hyvä huomata, että jos toimii edelleen samalla tavalla kun 10 vuotta sitten, on aika muuttaa toimintatapoja. 

Lue myös: No nyt! Jere Karalahti avautuu suhteestaan Nannaan

Jere ja Nanna Karalahti
Jere ja Nanna menivät naimisiin vuonna 2015. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, ja Jerellä lisäksi kaksi lasta aiemmista suhteistaan.