fbq
Kotimaa
29.06.2022 08:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Matti Matikainen ja MTV
Sami Minkkinen
Naiset lähestyvät julkkishypnotisoija Sami Minkkistä – Heini-vaimo mustasukkaisuudesta: ”Pitääkö mun irrottaa ton pää”
Kotimaa
29.06.2022 08:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Matti Matikainen ja MTV

Hypnotisoija ja valmentaja Sami Minkkinen, 43, ja opettaja Heini Ahopelto, 43, avioituivat maistraatissa maaliskuussa 2021.

Lue myös: ”Erika Vikmanin koneeseen saaminen oli melkoinen soppa” Hypnoosiguru Sami Minkkinen ja Heini-vaimo järjestivät aikuisten hääjuhlan

Koska Sami esitelmöi paljon rakkauden teemoista, itsensä löytämisestä ja kehittämisestä, hänen yleisönsä on naisvaltainen. Toisinaan syntyy tilanteita, että yleisön joukosta joku nainen haluaa tutustua Samiin esiintyjälavan ulkopuolellakin keinoja kaihtamatta. On turha luulla, että pelkästään miehet lähettäisivät intiimialueensa kuvia ihastuksensa kohteille.

Sami on jo tottunut erikoisiin lähestymisyrityksiin, mutta kieltämättä joskus touhu menee reippaasti seksuaalisen häirinnän puolelle.

Sami esitteli hypnoosin maailmaa viime vuonna Posse-ohjelmassa.
Sami esitteli hypnoosin maailmaa viime vuonna Posse-ohjelmassa.

Lue myös: Julkkishypnotisoija Sami Minkkisellä ja Heini-vaimolla on erikoiset asumiskuviot: Saan kerran kuussa viikon aikaa itselleni

Heini sanoo olevansa terveellä tavalla mustasukkainen. Hän on huomannut, etteivät jotkut naiset edes välitä, vaikka tietävät Samin olevan varattu.

– Joudun välillä sanomaan, että pitääkö mun irrottaa ton pää, kun se tunkee mun tontille, Heini naurahtaa.

Lue myös: Julkkishypnotisoija Sami Minkkinen ja Heini-vaimo salamarakastuivat Tinderissä: ”Oliko kaikki vain ihanaa unta”

Yhteiset arvot parisuhteessa helpottavat yhdessäoloa.

– Se on kerrasta poikki, jos pettää suhteessa ollessaan. Tämä keskustelu taidettiin käydä jo ensimmäisessä puhelussa, Heini ja Sami sanovat kuin yhdestä suusta.

Kun Minkkisen avioparia kuuntelee ja katselee, ei tarvitse edes leikillään kuvitella heitä kenenkään toisen ihmisen rinnalle. Tässä on elävä esimerkki ”Match Made in Heaven” eli universumissa toisilleen tarkoitetusta parista, jotka kohtasivat toisensa Tinder-palvelun avulla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »