fbq
Kotimaa
18.08.2022 13:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto
Sanna Marin
Näin "jauhojengin" kanssa bilettänyt Sanna Marin selitti skandaalivideota - yksi merkityksellinen lause pääsi pääministerin suusta
Kotimaa
18.08.2022 13:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto

Pääministeri Sanna Marin joutui eilen (17.8.) keskelle mediamyllyä, kun hänen roisit bilevideonsa alkoivat levitä internetissä.

Pääministeri kommentoi bilevideoita medialle Kuopiossa, missä on parhaillaan käynnissä SDP:n eduskuntaryhmän kesäkokous.

Iltalehti on julkaissut videon, jolla Marin vastaa kysymyksiin kulovalkean tavoin levinneistä bilevideoklipeistä.

Lue myös: Sanna Marin jälleen bilettämässä – napsi yhteiskuvia julkkisten kanssa

Pääministeriltä kysytään, mitä tarkoittaa bilevideolla kuultava termi "jauhojengi".

- Minä en tiedä, mikä tämä on. Minä en tiedä, mihin sillä viitataan, Marin kommentoi ykskantaan.

- Sen voin sanoa, että itse en ole käyttänyt huumeita, enkä ole käyttänyt mitään muuta kuin alkoholia, hän kuitenkin sanoi heti perään merkityksellisesti.

Lue myös: Sanna Marin nautti terassilla julkkisseurassa – selfieitä Tinni Wikströmin ja julkkisstylistin kanssa: katso kuva!

"Jauho" on puhekielinen sana, jolla voidaan viitata jauhemuodossa käytettäviin huumeisiin, kuten kokaiiniin tai amfetamiiniin.

- Olen tanssinut, laulanut, juhlinut – tehnyt täysin laillisia asioita, enkä ole myöskään ollut sellaisessa tilanteessa, että olisin nähnyt tai tiennyt muiden näin toimivan, Sanna kertoo illan kulusta.

Sanna Marin
Sanna Marinin mukaan hän ei tiedä, mihin "jauhojengillä" viitattiin.

 

Sanna jatkoi "jauhojengin" kanssa yksityisasunnossa alkaneista juhlista peräti kahteen baariin, joista toiseksi valikoitui helsinkiläisravintola Teatteri ja sen vip-tilat. Päihtynyt pääministeri herätti rutkasti huomiota baarin asiakkaissa.

- Hän oli jo tuolloin ihan kännissä. Mieleeni tuli, että pitäisikö pääministerille tarjota vettä, huolestunut silminnäkijä kertoi Seiskalle.

Lue myös: Aamuyöstä Teatterin vippiin! Näin Sanna Marinin ja "jauhojengin" kohubileet etenivät