fbq
Kotimaa
08.08.2022 20:00
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Aku ja Sonja
Näin Aku Hirviniemi huomioi Sonja-rakkaansa syntymäpäivän - edustava juhlakuva
Kotimaa
08.08.2022 20:00
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 38, juhlistaa somessa kihlattunsa Sonja Kailassaaren 42-vuotissyntymäpäiviä. Aku julkaisi toimittaja-rakkaastaan edustavan juhlakuvan Instagram-tilillään.

Lue myös: Aku Hirviniemi hehkuttaa TTK-rakastaan: "Sairaan ylpeä Sonjasta!"

– Onnea Sonja-rakas, Aku kirjoittaa kuvatekstissään ruotsiksi useiden sydämien kera. 

Valokuvat ovat otettu vesillä. Sonjan tuulitukka on lennähtänyt takaa eteen, peittäen lähes kaiken hänen kasvoiltansa. Toimittajalla on päässään mustat isot aurinkolasit ja yllään vaaleanvihreän Billebeino-huppari.

Toisessa otoksessa tuulitukan alta paljastuu Sonjan valloittava hymy. 

Akun julkaisu on kerännyt paljon onnentoivotuksia Sonjalle. Onnittelijoiden joukossa on muun muassa näyttelijä Janne Kataja.

Lue myös: Aku Hirviniemen rakas Sonja Kailassaari esiintyi tv:ssä ilman kihlasormusta - näin hän vastaa

Aku ja Sonja ovat seurustelleet jo neljä vuotta. Pari kihlautui 2. helmikuuta 2020. Sonja kommentoi parin suhdetta Seiskalle toukokuussa. 

– Olemme Akun kanssa hyvin samanlaisia. Meillä molemmilla on tietynlaista leikkimielisyyttä, mikä on yhdistänyt meitä alusta lähtien. Se on ehkä se siistein juttu.

–  Ajattelen myös olevani vastakohtien ihminen, rakastan niitä kaikessa. Pitää olla korkeaa ja matalaa, leveää ja kapeaa, mustaa ja valkoista sekä kaikkea siltä väliltä. Akun kanssa se on samanlaista. Ja tykkään nauraa! Sonja iloitsi tuolloin.

Lue myös: Sonja Kailassaari avautuu suhteestaan Aku Hirviniemeen – ”Se on ehkä se siistein juttu”