fbq
Kotimaa
17.06.2022 11:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
temptation island kalle ja eve
Muistatko Temppareissa Even bikinivartalosta liikaakin innostuneen Kalun? Tältä komistus näyttää nykyään - katso!
Kotimaa
17.06.2022 11:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Kalle "Kalu" Virtanen oli yksi Temptation Island Suomen neljännen kauden sinkkumiehistä, joka viihdytti varattuja naisia Viettelysten saarellla.

Kalle viihtyi erityisesti Eveliina Uosukaisen seurassa, ja he viettivät aikaa yhdessä koko tuotantokauden ajan. Eveliina valitsi myös Kallen 24 tuntia kestäville unelmatreffeille.

Katsojat muistavat varmasti kaksikon seikkailut vesipuistossa, kun Eveliinan bikinit saivat Kallen innostumaan niin paljon, että miehen erektio puski uimahousujen läpi. 

– Kallen sisäinen pikkukalu pääsi vesipuistossa esiin. Sillä oli sellainen seisokki, ettei se pystynyt nousemaan edes sieltä vedestä, Eveliina totesi sarjassa nauraen. 

Lue myös: Huhhuh, Temptation Islandin Kalle "pikkukalu pystyssä" Bile-Danin avovaimon kanssa: “Jos pettää, niin sen pystyy antamaan anteeksi!”

Eveliina kertoi ihastuneensa Kalleen viettelysten saarella. 

– Ei se varmasti kaikkien korvaan mitään kauneinta kuultavaa ollut, mutta ainakin olin rehellinen.

Eveliina lähti lopulta kotiin saarelta kumppaninsa Daniel "Bile-Dani" Lehtosen kanssa. Eveliina ja Kalle jatkoivat ystävinä, ja nykypäivänä Eveliina ja Bile-Dani ovat kihloissa. Häitä on määrä juhlia lähivuosina.

Lue myös: Temptation Island Suomen kuvaukset alkoivat – vanhimmat osallistujat nelikymppisiä

Kalle katosi julkisuudesta pian ohjelman ilmestymisen jälkeen. Mutta mitä hänelle nykypäivänä kuuluu?

Seiskan selvityksen mukaan komistus on poistunut sinkkumarkkinoilta jo aikoja sitten. Hän seurustelee kauniin blondin kanssa.

Edelleen terveellisiä elämäntapoja noudattava Kalle päivittelee Instagram-tiliään ahkerasti. Hän on julkaissut lukuisia yhteiskuvia rakkaansa kanssa.

Tältä TIS-Kalu näyttää nykyään

Tilaa Seiskan uutiskirje! »