fbq
Kotimaa
25.06.2022 20:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Pirre Laru
Ville Liimatainen
Monipäiväisiä bileputkia! Laulaja Ville Liimatainen jätti hyvästit baari-illoille: Olen yhä ADHD-luonne
Kotimaa
25.06.2022 20:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Pirre Laru

Tamperelaismuusikko, The Flinch -yhtyeen solisti Ville Liimatainen, 36, päätti 12 vuotta sitten jättää Mansen maisemat ja häipyä Lapin perukoille hakemaan rauhaa levottomalle sielulleen.

Lue myös: Laulaja Ville Liimatainen löysi Lapista lääkkeen levottomuuteen: En piruuttani ole palannut

Ville työskenteli baaritiskin takana Levin laskettelukeskuksessa kymmenisen vuotta, mutta sitten sai riittää. Usein työpäivän päätteeksi Ville siirtyi viettämään iltaa baaritiskin toiselle puolelle, ja homma saattoi venyä monipäiväiseksi. Ei Ville edelleenkään lasiin sylje, mutta tiedostaa geeniviettinsä alkoholiin ja on oppinut jarruttelemaan.

Lisäksi hänellä on avovaimo Pirre ja kaksi kouluikäistä lasta, jotka ovat laulajalle kaikki kaikessa. Ja temperamenttisen lappilaisrouvan edessä on syytäkin lopettaa kostukkeiden käyttö kohtuullisessa vaiheessa.

Ville sanoo olevansa yhä hieman levoton ADHD-luonne, mutta järki on vihdoin kasvanut päähän.
Ville sanoo olevansa yhä hieman levoton ADHD-luonne, mutta järki on vihdoin kasvanut päähän.

Järkeä päässä

Laulaja poti aikoinaan vahvaa esiintymispelkoa, mutta itseluottamuksen vahvistuttua hän nousee lavalle ilman rohkaisuryyppyä.

– Samanlainen ADHD-luonne minä yhä taidan olla, mutta nykyisin on järkeä pelissä. Olen aikuisempi, rohkeampi ja rauhallisempi kuin parikymppisenä.

Ville on keikkaillut päivätöidensä ohessa jo viisi vuotta, vaikka olikin päättänyt, että lauluhommat ovat lopullisesti ohi. Ikivihreitä soittava Ville Liimatainen & Ajomiehet onkin suosittu pohjoisemmilla leveyspiireillä, ja kysyntää riittää jo etelässäkin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »