fbq
Kotimaa
18.07.2022 12:38
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Roosa ja Petrus pennanen
Miten tässä näin kävi? Petrus Pennasesta rikosilmoituksen tehnyt Roosa Sandelin julkaisi hellän kuvan: "Rakastan sinua"
Kotimaa
18.07.2022 12:38
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiskan viime perjantaina (15.7.) ilmestyneessä lehdessä kerrotaan lisätietoja miljonääripoliitikko Petrus Pennasen (ap.), 50, ja somevaikuttaja Roosa Sandelinin, 24, erosta.

Missinä ja mallinakin nähty Roosa kertoi Seiskalle, että eron syynä on Petruksen asiaton käytös suhteen aikana.

– Minä olin se, joka teki lopullisen eropäätöksen, en enää halua olla Petruksen kanssa. Meillä on ollut niin monta pahaa riitaa. Nyt se saa riittää. Olen tehnyt Petruksesta rikosilmoituksia, Roosa mainitsi Seiskan haastattelussa.

Lue myös: Miljonääripoliitikko Petrus Pennasen jättänyt Roosa Sandelin avautuu kohuerosta: Pelkään mielenterveyteni ja fyysisen koskemattomuuteni puolesta!

Seiska on nähnyt yhden Roosan tekemän rikosilmoituksen, joka on lokakuulta. Koska asia ei ole edennyt vielä syyteharkintaan, Seiska ei julkaise asiasta yksityiskohtia.

"Rakastan sinua Petrus"

Nyt kohuparin suhteessa on jälleen kerran tapahtunut uusi käänne, sillä Roosa on julkaissut yllättävän kuvan Instagram-tilillään.

Otos on Petruksesta ja kissasta. Petrus vaikuttaisi nukkuvan kuvassa, ja on epäselvää, onko kuva tuore vai otettu aiemmin.

Julkaisussa yllättävintä on Roosan kirjoittama teksti, jossa hän mainitsee Petruksen väliaikaisen lähestymiskiellon päättyneen.

Lisäksi hän mainitsee rakastavansa miljonääriipolitikkoa edelleen.

– Mun elämän tärkeimmät tyypit. Meillä ei ole lähestymiskieltoa enää ollut voimassa koska sellaista ei tarvita, rakastan sinua Petrus, olet minun elämäni valo ja tärkein asia, Roosa mainitsee julkaisussaan. 

Kiitos! Sä oot tärkeä, Petrus oli kommentoinut julkaisuun.

Roosa on poistanut kommentit käytöstä kyseisessä julkaisussa, joten Petruksen kommentti ei enää ole näkyvillä.

Lue myös: Kohupoliitikko Petrus Pennanen määrättiin väliaikaiseen lähestymiskieltoon – ex-rakas Roosa Sandelin: Poliisit veivät minut sairaalaan

"Ollaan nyt väleissä"

Seiska tavoitti viime perjantaina Roosan kommentoimaan kohusuhteensa tilaa.

Tuorein lehti ei ehtinyt olla kaupoissa edes päivääkään ennen yhteenpaluuhuhuja, sillä Roosa julkaisi myös silloin kuvan Petruksen kanssa.

Hän kuitenkin poisti yhteiskuvan heti Seiskan toimittajan otettua häneen yhteyttä aiheesta.

– Puhuttiin puhelimessa Petruksen kanssa, ja ollaan nyt väleissä jollain tasolla. Yritetään korjata viimeisen kerran asioita niin, että kumpikin voi elää rauhassa, Roosa totesi viestissään.

Lue myös: Miljonääripoliitikon jättänyt Roosa Sandelin: Tein Petrus Pennasesta rikosilmoituksen

Okei. Ette aio palata yhteen?

– En kommentoi mitään siitä, kun tähän kaikkeen tarvitaan aikaa, vaikka kummallakin on rakkautta toista kohtaan, Roosa viestittelii viime perjantaina.

Lue myös: Huumesyytteen saanut Petrus Pennanen pinkoi lähes nakuna Kaivopuistossa - kuvat