fbq
Kotimaa
28.04.2022 20:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Henryk Björkström, All Over Press ja Instagram
Ellinoora ja Ed Sheeran
Mitä?! Laulaja Ellinoora pudotti jättiuutispommin: julkaisee kappaleen Ed Sheeranin kanssa - "Tää todella tapahtuu"
Kotimaa
28.04.2022 20:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Henryk Björkström, All Over Press ja Instagram

Laulaja Ellinoora, 28, paljasti tänään (28.4.) Instagram-tilillään suuren yllätysuutisen faneilleen. Hän sanoo julkaisevansa kappaleen yhdessä englantilaisen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranin, 31, kanssa.

- Nyt on sellasia uutisia et en täysin tiedä miten päin olisin. TÄÄ TODELLA TAPAHTUU ja on ilo jakaa tämä teidän kanssa: Julkaisen kappaleen Ed Sheeranin kanssa keskiviikkona 4.5., Ellinoora paljastaa.

Kyseessä on suositun suomalaislaulajan mukaan uusi versio kappaleesta 2step. Biisi on Edin viime vuonna julkaistulta =-albumilta.

- En malta odottaa että kuulette tämän!!!! Paljon ihmeellisiä asioita on mun matkani varrella ehtinyt tapahtua, mut tää on ihan poikkeuksellisen hieno juttu, artisti kertoo kuvatekstissä.

- Ed Sheeran on yksi maailman parhaista biisinkirjoittajista ja suuri tähti, mutta myös kohdatessamme humaani ja mukava ihminen. On iso kunnia olla mukana tällaisessa kollaboraatiossa, Ellinoora päättää.

Hän on merkannut Edin mukaan kuvaansa. Kyseessä on kerrassaan poikkeuksellinen musiikkiyhteistyö. Julkaisun voit katsoa alla olevasta upotuksesta tai täältä.

Lue myös: Ed Sheeranin oikeudenkäynnille päätös: "Vastaavat syytökset ovat liian yleisiä"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »