fbq
Kotimaa
28.09.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jukka ja Chachi Hildén
"Minun ikuiseni" - Jukka ja Chachi Hildén romanttisissa kuvissa hääpäivän kunniaksi
Kotimaa
28.09.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Yhdysvaltalaistanssijatar Chachi Hildén, 26, ja Duudsoneista tuttu tv-persoona Jukka Hildén, 42, viettävät tänään keskiviikkona (28.9.) kolmatta hääpäiväänsä.

Silminnähden toisistaan hullaantunut pariskunta on julkaissut sosiaalisessa mediassa romanttista sisältöä. Jukan Instagram-sivulleen lisäämässä kuvassa hän suutelee Chachia äärimmäisen rakastunut ilme kasvoillaan.

- Iloista hääpäivää, minun ikuiseni! Olet niin uskomaton, niin rakastava, välittävä ja niin hauska! Jukka kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Kiitos, että olet opettanut minulle niin paljon elämästä, rakkaudesta ja ymmärtäväisyydestä. Olen todella kiitollinen sinusta, ja meillä on paras elämä, parhaat lapset, ja jumpe, olen niin onnellinen ollessani naimisissa kanssasi, Chachi! hän hehkuttaa rakastaan.

Lue myös: Chachi Hildén harvinaisen avoimena: pelkää uutta lasta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson)

Chachi puolestaan on lisännyt lukuisia kuvia omalle Instagram-sivulleen. Vuosien varrella napsaistuissa otoksissa voi nähdä hääkuvia, hassuttelua ja seikkailuja ulkomailla. Julkaisun kuudes kuva liki hätkähdyttää, sillä Jukka näyttää olevan putoamassa kalliolta mereen. Onneksi Chachi-rakas on kietonut kätensä kultansa vyötärölle.

- Kolme vuotta naimisissa minun Jugini kanssa. Elämä neljän lapsen ja kolmen koiran kanssa on melkoista vuoristorataa, mutten tekisi sitä kenenkään muun kanssa, Chachi kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Kiitos, että olet herättänyt elämässäni seikkailun kipinän sinä hetkenä, kun tapasimme Perun vuoristossa. Kukapa olisi arvannut, että olisimme tässä tänään, niin suuren rakkauden ympäröimänä, hän päivittelee.

Lue myös: Neljän lapsen isä Jukka Hilden Ylelle: "Ei mitään sitä vastaan, että saisimme vielä 1-2 lasta!"

- Inspiroit minua päivittäin ottamaan härkää sarvista ja antamaan kaikkeni, sekä pysymään samalla rehellisenä itselleni. Kiitos, että olet tukenut minua unelmissani ja antanut minulle parhaan hiton perheen, jonka olisin voinut kuvitella, Chachi kirjoittaa avoimesti.

- Olet todella ainutlaatuinen. Iloista hääpäivää, Jugi.

Lue myös: Nyt on herkkää! Duudsonien Jukalla ja Chachi-vaimolla lempi leiskuu ulkomailla

Chachi ja Jukka ovat olleet naimisissa vuodesta 2019. Parilla on kaksi yhteistä lasta. Uusioperheeseen kuuluvat myös Jukan aiemmassa liitossa syntyneet lapset.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »