fbq
Kotimaa
15.10.2022 15:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: AOP, Seiskan arkisto, Instagram
Minttu Räikkönen

Minttu Räikkönen automerkin mannekiinina - yksi tärkeä asia unohtui

Kotimaa
15.10.2022 15:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: AOP, Seiskan arkisto, Instagram

Julkisuudessa on kerrottu, että formulalegenda Kimi Räikkösen Sveitsissä asuva perhe on ollut Suomessa viettämässä syyslomaa.

Kimin vaimo Minttu Räikkönen on tavannut Suomen reissunsa aikana muun muassa ystävänsä Nanna Karalahden sekä tämän vauvan.

Lue myös: Saapui kaikessa hiljaisuudessa Suomeen! Minttu Räikkönen tapasi Nanna Karalahden ja tämän vauvan

Mintun Instagram-tilin videotarinoista selviää kuitenkin, että lomailu Suomessa on saanut päätöksensä. Hän on ottanut eilen perjantaina (14.10.) kuvan lentokoneen ikkunasta, joka on ollut sateesta märkänä.

- Heippa Suomi, hän kirjoittaa vapaasti suomennettuna kuvan ohessa.

Minttu jakoi lisäksi eilen Instagram-tilinsä feedin puolelle kuvan, jossa hän seisoo Mini-merkkisen auton vierellä.

Hän hehkuttaa päivityksessä muun muassa vierellään olevan auton värisävyjä. 

Yksi asia Mintun mainosmaisesta kirjoituksesta on kuitenkin unohtunut, nimittäin siinä ei ole mainittu, että kyseessä on kaupallinen yhteistyö. Sosiaalisen median vaikuttajat tähdentävät yleensä heti päivitystensä alussa, että kyseessä on kaupallinen yhteistyö.

- Mainonnan tunnistettavuutta koskee kuluttajansuojalaki. Kuluttajalla on oikeus tietää, milloin häneen yritetään vaikuttaa kaupallisesti, kerrotaan Kilpailu -ja kuluttajaviraston sivuilla.

Minttu on merkannut päivitykseensä suomalaisen autoliikkeen, jonka Instagram-tili on käynyt myös kommentoimassa Mintun päivitystä.

Päivitys on muutenkin kerännyt kommentteja Mintun seuraajilta.

- Mun ruskeanruosteinen fiiatti sopii kans väreiltään luontoon, eräs lohkaisee.

- Hyvin kaunis, niin on Minikin! Toinen hehkuttaa.

Lue myös: Muistatko? Minttu Räikkösen muodonmuutos hupparibilettäjästä ja Seiskan Tähtitytöstä F1-varikon tyylitaituriksi - huikeat kuvat vuosien varrelta!

Mini ei ole Mintulle lainkaan uusi tuttavuus. Hänen tiedetään suosineen merkkiä jo ennen hänen ja jäämieheksi kutsutun rattisankarin rakkaustarinaa. Minttu ja uransa viime vuoden joulukuussa päättänyt Kimi ovat olleet naimisissa vuodesta 2016 lähtien. Heillä on kaksi pientä lasta.

Lue myös: Minttu Räikkönen avoimena perheensä lomamatkasta - vihjaa uudesta kotipaikasta

Kimi ja Minttu
Kimi ja Minttu menivät naimisiin kesällä 2016 Keski-Italian Chiusdinon kylässä. Arkistokuva vuoden 2017 Linnan juhlista.