fbq
Kotimaa
31.01.2023 08:33
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
sampo ja minttu kaulanen
Minttu Kaulanen ja lapsi kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan – kuva
Kotimaa
31.01.2023 08:33
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin kaupan pitäjä Sampo Kaulanen vietti pidempää lomaa vaimonsa ja nuorimmaisen tyttärensä kanssa Aasiassa.

Lue myös: Mikä järkäle! Sampo Kaulasta ei ole tunnistaa - kuva

Sampo Kaulanen oli palaamassa puolisonsa Minttu Kaulasen ja heidän tyttärensä kanssa Suomeen lomaltaan Aasiasta, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Sampo ja Minttu kertovat tapahtuneista somekanavallaan.

– Tuli muutama muuttuja (surunaama) Koh Samuin kentällä baba aloitti oksentamisen. Yöllä nousi kuume ja aamuyöstä tahottiin lääkäri paikalle. Kuumetta +39.5, nestehukkaa ja todella voimaton olo tytöllä. Mahtavaa. Jotta homma ei menis liian helpoksi niin Mintullakin alkoi lämpö noussa ja maha oireili, Sampo kirjoittaa tänään tiistaina (31.1.) Instagramissa.

Päivitykseen kauppias on lisännyt dramaattisen kuvan, jossa Minttu ja lapsi makaavat sairaalan lattialla patjan päällä.

– Ei muuta ku koko kööri lanssin kyytiin ja meiät kiikutettiin Bangkokin lastensairaalaan. Nippu kokeita ja saatiin tämmönen perhehuone (sydän) Se mikä Thaimaassa aina on ollu itelle positiivinen kokemus on terveydenhuolto. Täällä kyllä ihmisistä huolehditaan. Ainakin jos on vakuutukset. No! Nyt lapaset ristiin ja toivotaan että saadaan diagnoosi ja tytöille oikeaoppinen lääkitys. Siihen asti ollaan jumissa täällä! Sampo kirjoittaa on merkinnyt aihetunnisteeksi Bangkokin.

Myös Minttu julkaisi itsestään kuvan sairaalasta.

– Tällä kertaa kone lähti ilman mietä. Kauanko ja mitä - se jää nähtäväksi. Päivitellään kun viisastutaan, tässä kohtaa tytär ja äiti makaa lastenosastolla parivuoteessa molemmat tipassa (sydän) Läjä kokeita takana ja toistaiseksi huippu hyvä hoito, Minttu kiittelee Instagramin tarinoissaan.

Lue myös: Sampo Kaulanen ikuisti pyllistelevän Minttu-vaimonsa lemmenlomalla - some repesi: "Vuoden 2022 kuva!"