fbq
Kotimaa
27.08.2022 20:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus paljastivat liittonsa parhaan puolen
Kotimaa
27.08.2022 20:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova

Mikko Kuustonen, 62, ja tämän vaimo Hanna Brotherus, 54, saapuivat viime viikon torstaina Helsingissä järjestettyyn WSOY:n kirjajuhlaan (18.8.).

Lue myös: Koreografi Hanna Brotherus kärsii syömishäiriöstä – avautuu Maria Veitolalle vaihto-oppilasvuotensa karusta kokemuksesta: ”Lihoin 15 kiloa”

Seiska jututti pariskuntaa kirjajuhlan yhteydessä. Heiltä kysyttiin, mikä on parasta heidän liitossaan.

- Jakaminen, Hanna sanoo.

- Yhteistyö, olemme larpanneet kirjailijaperhettä. Sen takia olemme täällä, Mikko puolestaan kertoo.

He ovat siis auttaneet toisiaan kirjaprojekteissaan. Alun perin muusikkona julkisuuteen nousseen Mikon selkeästi nimetty Omaelämäkerta ilmestyi tämän vuoden keväällä. Tanssitaiteilija Hannalta julkaistaan syyskuussa tämän toinen kirja Henkeni edestä.

Lue myös: Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus kokivat suhteessaan kriisin – Hanna teippasi metrin korkuisilla kirjaimilla seinään ehdon parisuhteen jatkumiselle

Hanna ja Mikko ovat olleet naimisissa vuodesta 2018 lähtien. Mikolla on aiemmasta liitosta näyttelijätyttäret Iina ja Minka, kun taas Hannalla on niin ikään aiemmasta liitosta neljä lasta. Hannan lapsista Johannes on näyttelijä-muusikko, ja Amos näyttelijä.

Lue myös: Yllätysvihille menneet Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus onnellisena - Amos-poika sai pääroolin elokuvasta: "Olen niin ylpeä hänestä"

H ja M
Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2018 lähtien.