fbq
Kotimaa
13.01.2022 15:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
sami kuronen
Mikä rumpalipoika! Tältä Sami Kuronen näytti 30 vuotta sitten – tunnistatko?
Kotimaa
13.01.2022 15:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Juontaja Sami Kuronen, 47, jakoi keskiviikkona (12.1.) Instagramissa hauskan kuvaparin itsestään. Ylempi kuva on nostalginen otos Samista aikuisuuden kynnyksellä, ja toinen on napattu nykypäivänä. Kummassakin kuvassa Sami soittaa rumpuja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen)

Kuvaparin ohessa Sami kertoo, että niiden ottamisen välillä on kulunut 30 vuotta. Kuitenkin molemmissa kuvissa Samilla on vaaleat pitkät kutrit. Kuvatekstissä Sami pohtii nuorempaa itseään.

- Olisi tosi mielenkiintoista nyt kuulla tuon nuoremman ajatuksia jos hän olisi tiennyt mihin tie tulee viemään ja minkälainen reissu tästä elämästä on tulossa. Virheitä, onnistumisia, ihastumisia, rakastumisia, pettymyksiä, sydänsuruja ja ilon hetkiä. Kaikkia onneksi suht sopivassa balanssissa, Sami kirjoittaa.

- Jos voisin kokeneemman rumpalipojan äänellä sanoa jotain kuvan teinille, niin tuskin ohjeistaisin tai opettaisin mitään. Se oli ihan fiksu jätkä. Kaikkia kompurointeja ja vaiheita tarvittiin. Kehottaisin kuitenkin nauttimaan matkasta ja luottamaan itseensä! Kuvien välissä on tapahtunut paljon! Muutama ryppykin on saattanut tarttua matkalta mukaan. Silti moni asia on ennallaan. Hyvä niin, hän jatkaa.

Sami viitannee kirjoituksessaan kariutuneisiin parisuhteisiinsa. Samilla on kouluikäinen lapsi entisestä liitostaan Anun kanssa. Avioliitto päättyi eroon vuonna 2014 heidän oltuaan yhdessä 14 vuotta.

Lue myös: Ex-vaimo kyllästyi rahariitaan! Lähipiirin mukaan Sami Kurosen elatusmaksukohu vavisuttaa empaattisen juontajan imagoa: ”On todellisuudessa hyvin tarkka rahoistaan!”

Sittemmin Sami seurusteli ja asui avoliitossa Mirkka Torikan kanssa vuoteen 2017 saakka. Kesästä 2018 vuoden 2019 loppuun Sami seurusteli entisen Miss Suomen Michaela Söderholmin kanssa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »