fbq
Kotimaa
09.03.2022 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Aki Linnanahde
Mikä moka! Aki Linnanahde sekoili ravintolassa: ”Epäilykset heräsivät taas”
Kotimaa
09.03.2022 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Radiojuontaja Aki Linnanahde kertoi eilen tiistaina (8.3.) Instagramissa seuraajilleen hänelle käyneestä, illalliseen liittyvästä mokasta.

- Joku ehkä muistaa, että tasan kuukausi sitten olin menossa illalliselle. Kyseessä oli työjuttu. Kaikki oli muuten hyvin, mutta olin merkannut kuukauden väärin. Nyt olen oppinnut kerrasta ja olen menossa uudella innolla samalle dinnerille. On muuten valoa tullut kuukaudessa lisää, Aki kertoo videotarinassaan.


Sisällä ravintolassa Akia odottaa kuitenkin tilanne, joka muistuttaa häntä kuukauden vanhasta mokasta. Viimeisestä videotarinasta käy nimittäin ilmi, että Aki on yksin ravintolassa, ilmeisesti odottamassa seuralaisiaan. Videotarinan taustalle hän on laittanut Akonin Mr. Lonely -kappaleen.

- Toki epäilykset herää taas… Aki kirjoittaa.

Alastonkuva poistettiin

Seiska uutisoi sunnuntaina (6.3.) siitä, että Instagram oli poistanut Akin käyttäjätilillään julkaiseman kuvan. Kuva on julkaistu Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä.

Lue myös: Huh! Aki Linnanahde poseeraa alasti HS:ssä - kuva villitsi seuraajat: "Mies kuin veistos"

- Instagrammarin mielestäni tämä kuva ilman vaatteita oli vastoin sääntöjä. Tein päätöksestä valituksen, mutta jostain syystä se ei ole ollut toimistolla ihan pinon päällimmäisenä. Hesari, tuo kaikkien miestenlehtien esikuva on näköjään rohjennut yhä pitää kuvaa netissään, Aki lohkaisi tuolloin Instagramissa.

Kirjoituksensa oheen Aki julkaisi kuvan samaisista Sielu & Ruumis -palstan kuvauksista. Tässä kuvassa hänellä on vaatteet päällään.

Lue myös: Sensuuri iski! Aki Linnanahteen nakukuva oli Instagramille liikaa: ”Huuhdoin pettymykseni alas” 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »