fbq
Kotimaa
22.11.2022 16:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Mika ja Marketa
Mika Häkkisen Marketa-vaimo kertoi parin ensikohtaamisesta: "Hän alkoi tuijottaa minua" - avautui myös lapsettomuudesta
Kotimaa
22.11.2022 16:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Formulalegenda Mika Häkkisen tshekkiläissyntyinen vaimo Marketa antoi lähes pari vuotta sitten haastattelun Women on Top -nimiselle Youtube-kanavalle. Haastattelua ei ole aiemmin noteerattu julkisuudessa.

Lue myös: Mika Häkkinen ikävöi jatkuvasti Suomeen: Monacossa helle kiusaa, Suomessa aina saunassa

Haastattelija ja Marketa keskustelevat esimerkiksi siitä, miten Mika ja Marketa aikoinaan tapasivat. Marketa kertoo eläneensä tuolloin Saksassa. Marketa oli tuolloin 28-vuotias, Mika puolestaan 38-vuotias. Vuosi oli tuolloin 2007.

Marketa muistelee hetkeä, jolloin heidän yhteinen tarina sai alkunsa. Marketa oli mennyt hyväntekeväisyysjuhlaan, jossa myös Mika oli.

- Hän alkoi tuijottaa minua, eikä ole sen jälkeen päästänyt minua menemään, hän naurahtaa.

Avautui lapsettomuudesta

Marketalla on Mikan kanssa kolme lasta. Marketa kertoo podcastissa siitä, miten he eivät meinanneet saada Mikan kanssa aikoinaan lasta. Ennen esikoisensa odottamista Marketa sai apua ja tietoa Yhdysvalloista.

Hän kokee tämän auttaneen, koska hän tuli pian raskaaksi. Myöhemmin Marketa synnytti pariskunnalle vielä kaksoset, joiden odottaminen meni hänen mukaansa hienosti.

- Aloin auttamaan ystäviäni, kun he huomasivat, että saamani apu ja opiskelemani asiat auttoivat. Pian kaikki olivat raskaana, hän hehkuttaa haastattelussa vapaasti suomennettuna.

Marketa kertoo tutkineensa esimerkiksi joogan ja elämäntapojen vaikutuksia hedelmällisyyteen.

Seiska on uutisoinut aiemmin siitä, kuinka Marketa on myös Instagram-tilillään puhunut opiskelemisestaan. Syyskuussa hän kertoi käynnistävänsä pian yritystoiminnan aiheeseen liittyen. 

Lue myös: Tällaista on Mika Häkkisen Marketa-vaimon luksuselämä Monacossa - uusi ura lapsettomuushoidoista

Mikalla on hänen ja Marketan kolmen yhteisen lapsen lisäksi kaksi lasta liitosta Erja Häkkisen kanssa. Seiska uutisoi viime viikonloppuna siitä, että Erja julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi yhteiskuvan lastensa kanssa.

Lue myös: Mika Häkkisen lapset harvinaisessa yhteiskuvassa − yllättävä yhdennäköisyys