fbq
Kotimaa
24.01.2023 18:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Mika ja Marketa Häkkinen
Mika Häkkisen Marketa-vaimo avoimena lääkkeiden sivuvaikutuksista
Kotimaa
24.01.2023 18:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Kaksinkertaisen F1-mestarin Mika Häkkisen tšekkiläissyntyinen Marketa-vaimo on ilmeisesti kärsinyt jonkinlaisista terveysongelmista.

Luonnonlääkkeidenkin puolesta puhunut Marketa on nimittäin joutunut syömään pitkään antibiootteja. Hän ei avaa terveysvaivojaan enempää, mutta mainitsee treenaamisen tuottavan haasteita.

Marketa nimittäin julkaisi Instagram-sivullaan videon, jossa on palannut rakkaan harrastuksensa joogan pariin. Videon päällä on satumainen, vaaleanpunaisen sävyn luova filtteri, ja sen taustalla soi menevä popkappale.

- Liki kolmen viikon antibioottien jälkeen. Kehon voima on tiessään ja tasapaino on ylösalaisin. Kärsivällisyyttä muutaman viikon ajan, jotta tulen jälleen voimakkaaksi!!! hän on kirjoittanut videon päälle vapaasti suomennettuna.

Kehon voimat näyttävät Marketalla palanneen kuitenkin melko hyvin, sillä liikkeet vaikuttavat sujuvan varsin mallikkaasti. Kuvatekstissä hän muistuttaa seuraajiaan lääkkeiden ikävistä haittavaikutuksista.

- Kehomme ovat niin herkkiä... lääkitys, kuten antibiootit, voivat vähentää voimaasi ja tasapainoasi pitkäksikin ajaksi, Marketa kirjoittaa.

- Ota aikaa palautuaksesi äläkä kiirehti fyysiseen toimintaan, jos et tunne oloasi riittävän terveeksi voidaksesi aloittaa jälleen treenaamista, hän muistuttaa.

Lue myös: Miksi Marketa karkasi? Mika Häkkisen vaimo poistui äkillisesti viisikymppisten jatkoilta!

Marketa on harrastanut joogaa pitkään, ja onkin esitellyt taipuisuuttaan somekuvien ja -videoiden avulla jo vuosikausia.

Lue myös: Oho! Mika Häkkisen Marketa-vaimo väänsi itsensä notkeaan jooga-asentoon – onnistuisiko sinulta samanlainen?

Syyskuussa Marketa ilmoitti opiskelevansa lisääntymislääketiedettä ja embryologiaa. Aihe on Marketalle tärkeä, sillä hänellä on siitä omakohtaista kokemuksesta.

- Vuosia sitten koin itse hedelmättömyyttä, ja tiedän, miltä hedelmättömyyshoitoja läpikäyvistä ihmisistä tuntuu, hän kirjoitti asiasta sosiaalisessa mediassa.

Marketa kertoi olleensa onnekas ensimmäisen tyttärensä kanssa. Hän saikin hedelmättömyyteen apua yllättävistä asioista.

- Käytin mikroravinteita, vahvoja yrttejä ja muutin elämäntapaani, ja hän saapui kolmen vuoden yrittämisen jälkeen maailmaan.

Lue myös: Tällaista on Mika Häkkisen Marketa-vaimon luksuselämä Monacossa - uusi ura lapsettomuushoidoista

Mika ja Marketa asustelevat pikkuisessa Monacon ruhtinaskunnassa. Pariskunta vihittiin joulukuussa 2016 siviilimenoin Monacossa. Heidän liittonsa siunattiin Lapissa tammikuussa 2017.

Mikalla ja Marketalla on yhteensä kolme lasta. Mikalla on lisäksi kaksi lasta edellisestä liitostaan.

Lue myös: Nyt on rento sulhanen: Häkkinen tallusteli toppapuvussa Rovaniemen kävelykadulla!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »