fbq
Kotimaa
10.08.2022 13:51
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Metti ja Mikael Forssell
Metti ja Mikael Forssell juhlivat pronssihääpäiväänsä - muistatko vielä pariskunnan kiihkeän kielisuudelman? Kuvat hulppeista seurapiirihäistä!
Kotimaa
10.08.2022 13:51
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Bloggaaja Metti Forssell, 31, ja hänen jalkapalloilijamiehensä Mikael Forssell, 41, juhlivat tiistaina (9.8.) kahdeksatta hääpäiväänsä.

Metti julkaisi juhlapäivän kunniaksi herkän kuvan, jossa Mikael-rakas halaa vaimoaan hellästi takaapäin. Metti nauraa kuvassa onnellisen näköisenä.

- Vuosikymmen takana, ikuisuus edessä, Metti kirjoittaa englanniksi kuvatekstissään.

Lue myös: Viikon ikäisen vauvan äiti Metti Forssell harmittelee: "Olin jo kerinnyt unohtaa"

Metti iloitsee päivityksessä pariskunnan juhlineen tiistaina kahdeksatta hääpäiväänsä. Samalla pariskunta iloitsee kymmenestä yhteisestä seurusteluvuodestaan.

- Kippis rakkauden täyteiselle vuosikymmenelle, Metti hehkuttaa.

Metti ja Mikael saivat kolmannen lapsensa vain viikko sitten. Synnytyksestä ilmeisen hyvin toipunut Metti on hehkuttanut alkanutta vauva-arkeaan aktiivisesti.

Lue myös: Metti ja Mikael Forssellin vauva syntyi

Metti Forssell, tyttönimeltään Lukkarila, avioitui Mikael Forssellin kanssa Helsingin tuomiokirkossa vuonna 2014. Elokuun 9. päivänä järjestettyihin häihin oli kutsuttu aikansa julkkiskerma ja häistä uutisoitiin mediassa laajasti.

Vieraina näyttäytyivät muun muassa pääministerinä tuolloin aloittanut Alexander Stubb vaimonsa Suzanne Stubbin kanssa. Muita häävieraita olivat muun muassa Mikaelin jalkapalloilijakollega Aki Riihilahti sen aikaisen Tea-vaimonsa kanssa sekä Jari Litmanen vaimonsa Lyn kanssa.

Lue myös: Metti Forssell paljastaa avoimesti, miten tuleva lapsi sai alkunsa: "Tarkoitukseni ei ole loukata ketään"

Juuri avioituneet Forssellit kuikuilivat häävieraita kirkon ovesta.
Juuri avioituneet Forssellit kuikuilivat häävieraita kirkon ovesta.

Vuoden 2013 elokuussa kihlautunut pari herätti erityistä huomiota vihkitilaisuuden jälkeen, kun rakastavaiset intoutuivat suuteloimaan kirkon rappusilla intohimoisesti. Vieraat taputtivat pariskunnan puuhille riemukkaasti.

Lue myös: Paparazzikuvat paljastavat: Mikael Forssell yritti luikahtaa paikalta – Metti-vaimo singahti perään

Metti oli pukeutunut tärkeänä päivänään simppeliin, olkaimettomaan, merenneitomalliseen hääpukuun, jonka päällä oli hento pitsikerros. Puvussa oli myös pieni laahus ja nyöritetty selkä.

a
Pariskunta antautui portailla kiihkeään suudelmaan. 
a
Metti luotti häissään merenneitomalliseen hääpukuun.

Tilaisuuden jälkeen hääpari siirtyi Mikaelin Bengt-isän omistaman mustan Mersun kyytiin, jonka perään oli laitettu kolisemaan siideritölkkien lisäksi nappulakenkiä.

Metti ja Mikael ovat kokeneet avioliittonsa aikana niin ylä- kuin alamäkiäkin. Vaikeuksista on kuitenkin selvitty ja pariskunta jatkaa yhteistä matkaansa ilmeisen rakastuneissa tunnelmissa.

Lue myös: Mikael Forssellin ja kampaajablondin hempeilystä nousi kohu – nyt puhuu Metti-vaimo: ”Tunnen kyseisen naisen!”

Avioparilla on tuoreen pienokaisensa lisäksi myös kaksi vanhempaa lasta.

a
Pariskunta siirtyi hääautoon valkoisten ruusunterälehtien leijaillessa.