fbq
Kotimaa
03.02.2023 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Metti Forssell
Metti Forssell avautuu perhe-elämästään: "Olin niin loppu"
Kotimaa
03.02.2023 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Muotibloggaaja Metti Forssell jakaa somessa runsaasti perhe-elämäänsä ex-jalkapalloilijamiehensä Mikaelin kanssa liittyvää sisältöä.

Vuonna 2014 naimisiin menneiden Mikaelin ja Metin kolmas lapsi Ellen on vauvaiässä, ja Metin seuraajat ovat saaneet viime kuukaudet seurata ihastuttavaa vauva-arkisisältöä. 

Lue myös: Metti ja Mikael Forssellin kolmas lapsi sai merkityksellisen nimen − näin pariskunnan poika purki pitkästymistään kirkossa

Jokainen vanhempi kuitenkin tietää, ettei pikkulapsiarki suinkaan ole pelkkää juhlaa, ja myös Metti on saanut tuta huonot hetket. 

Metti julkaisi Instagram-tilillään suloiset kaksi kuvaa, joissa pienokainen pitää tiukasti kiinni äitinsä etusormesta.

- En voi käsittää, että aika menee näin nopeasti - en halua hyväksyä sitä. Tekisin mitä vain, että voisin pysäyttää ajan ja nauttia tästä pikkuvauva-ajasta vielä mahdollisimman pitkään, Metti surkuttelee kuvatekstissä.

Arki Ellenin kanssa on ollut helppoa. Kahden edellisen lapsen kanssa näin ei kuitenkaan ole ollut.

- Tiedän, että monille vauva-aika voi olla myös todella kuluttavaa ja raskasta, Metti myöntää.

- Muistan edelleen ne sadat unettomat yöt, kun vuorotellen mieheni kanssa kannamme huutavaa lasta. Muistan vatsavaivat, koliikin, unettomuuden ja monet muut haasteet, joita kohtasimme vauvavuoden aikana. Tuohon aikaan olin niin loppu, että sitä nimenomaan odotti, että vauva kasvaisi ja sen myötä toivottavasti jokin haaste hieman helpottaisi.

Metti kertoo toivoneensa Ellenin kohdalla erästä asiaa.

- Kun aloimme puhumaan mieheni kanssa kolmannesta lapsesta, minulla oli yksi salainen haave: voi kun mekin saisimme vanhempina kokea yhden helpomman vauva-ajan. Selvästi joku jossain kuuli mun haaveen...

Lue myös: Paparazzikuvat! Mikael ja Metti Forssell ottivat yhteen keskellä kirkasta päivää

Metti näyttäytyy eri somealustoilla hyvin eri tavoin. Instagramissa hänen julkaisunsa ovat hyvin esteettisiä ja usein arki-, koti- ja muotipainotteisia, Tiktokissa hän taas julkaisee humoristisia kuittailuvideoita, joissa esittää kärjistetysti avioliittonsa käänteitä.

Lue myös: Metti Forssell kuittailee avoimesti parisuhteestaan somessa: "Paskaa kaikki"