fbq
Kotimaa
05.03.2022 11:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Meiju Suvas
Meiju Suvas kohtasi karun yllätyksen – näin laulaja vältti katastrofin
Kotimaa
05.03.2022 11:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Meiju Suvasta odotti Kanarian-loman päätteeksi kotipihassa jättimäiset kinokset.

– Onneksi kaupasta löytyi viimeinen lumilinko. Ilman sitä tämä olisi ollut katastrofi. Mieheni oli ostoa vastaan, mutta nyt hän on lumilingon kimpussa koko ajan. Autamme myös naapureitamme lumen kanssa, Meiju ilakoi Seiskalle.

Lue myös: Aikamatka 1980-luvulle! Meiju Suvas julkaisi vihdoin pöytälaatikossa pölyttyneen biisin: "Aika oli kypsä vasta nyt"

Vain elämää

Seiska paljasti tammikuussa tulevat Vain elämää -tähdet. Tällä kertaa Satulinnaan astelevat tulkitsemaan toistensa kappaleita Meijun lisääksi Mikko Alatalo, Tommi Läntinen, Erika Vikman, Jyrki 69, Pete Parkkonen, Redrama, ja Yona.

Lue myös: Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet – Satulinnaan saapuu melkoisia yllätysartisteja

Meiju nousi iskelmätaivaalle laulamalla Frederikin taustoja kesäkiertueella 1980-luvulla. Tahdon sinut -kappaleesta tuli hitti, ja sittemmin Meiju on levyttänyt 13 sooloalbumia.

Vuonna 2016 Meiju sai ensimmäisen Suomen diskotähti -palkinnon. Tanssinopettajanakin kunnostautunut Meiju on ollut tuttu näky kesäteatterilavoilla.

Lue myös: Uuh, tältä 60 vuotta täyttävä Meiju Suvas näytti 80- ja 90-luvuilla: Toimi Frederikin puskurina - kuvat ja käänteet laulajakaunottaren uralta!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.