fbq
Kotimaa
31.10.2022 13:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehdeltä hämmentävä someavautuminen: vihjailee "toisesta mahdollisuudesta" - kenestä mahtaa olla kyse?
Kotimaa
31.10.2022 13:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, 40, somekäytös herättää hämmennystä.

Martina jakoi Instagram-videotarinoissaan hyvin kryptisen kuvakaappauksen englanninkielisestä tekstistä. 

– Välillä voi tuntua, että maailmassa on niin paljon asioita joita emme voi hallita. Maanjäristykset, tulvia, tosi-tv-ohjelmia. Mutta on tärkeää muistaa niitä asioita, joita voimme hallita, kuten anteeksiantavaisuus, toiset mahdollisuudet, uudet alut. Koska se yksi asia joka voi muuttaa maailman yksinäisestä paikasta kauniiseen paikkaan on rakkaus. Rakkaus, kaikissa sen muodoissa, antaa meille toivoa, päivityksessä lukee vapaasti suomennettuna.

Videotarinan yhteydessä Martina ei avaa päivityksen kontekstia. On siis epäselvää, viittaako hän jonkinlaiseen tapahtumaan tai henkilöön.

Martinalla on hyvin värikäs suhdetausta. Voi olla, että hän on päättänyt antaa uuden mahdollisuuden yhdelle ex-miehistään. Mutta kenestä voisi olla kyse?

Kenestä on kyse?

Seiska paljasti alkukesästä Martinan suhteen tanskalaisjulkkis Jesper Backeriin, 43. Pariskunnan on huhuttu eronneen, sillä he eivät ole pitkään aikaan viettäneet aikaa yhdessä.

Lue myös: Näistä syistä erohuhut vellovat: Martina Aitolehden ja Jesper-rakkaan romanssissa käynnissä viileä vaihe

Martina erosi on-off-rakkaastaan, ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisesta, 39, noin vuoden seurustelun jälkeen tammikuussa 2022.

Seiska uutisoi lokakuun puolessavälissä, että Martina ja Hannu lomailivat samaan aikaan Levillä. Kumpikaan ei kertonut somessa mahdollisesta matkaseuralaisestaan.

Matkan aikana paljastui, että Hannu oli viihtynyt paikallisissa baareissa. Seiskan lukija raportoi paikalta, että ex-kiekkoilija kaulaili baarissa vaaleaa seuralaistaan.

Lue myös: Kostea yö Levillä! Hannu Pikkarainen kaulaili vieraita naisia ja pussaili tuntematonta blondia - kuvat

Hannun ja Martinan mahdollisesta yhteenpaluusta on huhuttu jo jonkin aikaa. Hannu julkaisi nimittäin taannoin kuvan Instagram-tilillään, joka vaikuttaisi olevan otettu Martinan asunnossa.

Voi kuitenkin olla, että kuva on vanhempi. Hannun julkaisemassa peiliselfiessä kuvassa näkyy sama kehystetty kartta, hehkulamppu sekä osittain musta esine taustalla, joka voisi olla Martinan kuvassa näkyvä televisio.

Lue myös: Hannu Pikkaraisen raiskaussaaga jatkuu – uusi käsittely tulossa

Martinan kuva on otettu kauempaa, myös peilin kautta, ja siinä näkyy samat esineet. 

Katso ja vertaa - oliko Hannu Martinan luona?

Martinan kuva kodistaan

Martinan päivitys voisi myös viitata pariin muuhunkin henkilöön. Martina erosi noin kaksi vuotta sitten liikemies Stefan "Stefu" Thermanista, ja kaksikon on huhuttu viettäneen aikaa yhdessä viime aikoina.

Stefan kertoi sometilillään lokakuun alussa päässeensä pois kuukauden mittaisesta Minnesota-hoidosta.

Lue myös: Uudet hampaat hankkinut Stefan "Stefu" Therman vietti iltaa Hangossa kuukauden tauon jälkeen - yksi asia on muuttunut

Martina on aiemmin ollut naimisissa myös Esko Eerikäisen kanssa.

Lue myös: Martina Aitolehti kertoo uutuuskirjassaan pettäneensä Esko Eerikäistä - nyt kommentoi Esko itse

Tilaa Seiskan uutiskirje! »