fbq
Kotimaa
13.10.2022 06:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Maria Nordin
Maria Nordinilta yllättävä ulostulo treenaamisestaan: "Salaisuuteni..."
Kotimaa
13.10.2022 06:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Kyseenalaisista ja toisinaan jopa yliluonnollisen oloisista metodeistaan tuttu Maria Nordin jakoi sosiaalisessa mediassa yhden salaisuuksistaan.

 

Metodimestari julkaisi Instagram-sivullaan iloisen kuvan, jossa poseeraa reisiään myöten turkoisessa aallokossa. Kuvatekstissä hän on avannut treenaamistottumuksiaan.

- Salaisuuteni: Treenaan säännöllisesti isoilla painoilla ja kunnon sykkeillä - mielessäni, Maria paljastaa.

- Mutta se toimii, kun vaan eläytyy! Mielikuvitustreenin on tutkimuksissa todettu vaikuttavan lihasmassaan ja kehon koostumukseen, hän valaisee seuraajiaan.

- Eilen olin oikeasti ekaa kertaa pitkästä aikaa joogatunnilla ja olin yllättynyt että pystyin tekemään kaikki liikkeet pitkän tauon jälkeen, hän todistaa mielikuvitustreenin voiman.

Lisäksi hän on lisännyt julkaisuun kuvakaappauksia tutkimuksesta, johon viittaa. Tutkimuksen alkuperäinen lähde on PsyBlog -niminen sivusto. Blogin artikkelissa kerrotaan, että tutkimus on osoittanut mielikuvitusharjoituksen saattavan olla keino lihasmassan ajan kanssa tapahtuvan surkastumisen hidastamiseksi, mutta ne eivät nosta kuntoa tai kasvata lihaksia. 

Lue myös: Maria Nordin avautuu suihkutisseistään - julkaisi herkän imetyskuvan

Monet Marian kiistanalaisista metodeista perustuvat ajatusten ja manifestoinnin voimaan.

Maria muutti puolisonsa Reino Nordinin ja heidän neljän lapsensa kanssa vastikään Espanjan lämpöön. Mallorcalle talvehtimaan suunnannut pesue on sosiaalisen median mukaan nautiskellut urakalla ainakin rantaelämästä. Maria ja Reino ovat pitäneet yhtä yli viisitoista vuotta. Heidän kuopuksensa syntyi kesällä.

Lue myös: Tällaisissa maisemissa Maria ja Reino Nordin asuvat Espanjassa - kuvat