fbq
Kotimaa
03.03.2022 14:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Mari Valosaari
Mari Valosaaren tilittää hyisestä vastoinkäymisestä - paljonpuhuva reaktio: "Ei helvetti!"
Kotimaa
03.03.2022 14:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Radiojuontaja Mari Valosaari, 40, kohtasi eilen (2.3.) pihallaan ikävän näyn: häntä vastassa oli uima-altaan romahtanut kate. Talvipeitteenä toiminut allaskate oli räsähtänyt rikki lumen painosta ja näin päästänyt valtaisat kinokset suoraan altaaseen.

Mari julkaisi Instagramissa kuvan, jossa pitelee kättä otsallaan. Taustalla olevista kinoksista erottaa juuri ja juuri mitä on tapahtunut. Myös oranssinen kissa on mennyt paikalle tutkailemaan tilannetta.

Lue myös: Sähkölaskushokki! Huikea hinta säikäytti Mari Valosaaren: ”Jotenkin luulis, ettei tämmönen voi olla edes laillista”

- Voi V-, Mari aloittaa rehellisesti.

- Tiedän, tää on pientä Ukrainan tilanteeseen verrattuna. Mutta harmittaa tää siltiOisin voinu elää ilman tätäKIN. Mutta antaa tulla vaan, mä kestän kaiken, sisukas nainen tilittää.

Hän toivoo seuraajiensa päivän olevan parempi.

- Eikä auta voivotella että olis pitänyt lumet tiputtaa. Kai se on sanomattakin selvää…ihan en ehtinyt sitä tehdä ennen kuin rysähti, Radio Novan ääni harmittelee.

Lue myös: Mari Valosaaren shokkieron taustat: Tiukka avioehto

 

Tarkemmissa tutkimuksissa on ilmennyt kuitenkin yllättävä käänne.

- Pikkujälkien perusteella kyseessä ei ollutkaan pelkkä lumi vaan ilmeisesti lumileikit, Mari on muokannut kuvatekstiin.

Ilmeisesti Mari on huomannut lasten jalanjälkiä onnettomuuspaikan ympärillä. Tekstistä ei ilmene tarkoittaako hän omia lapsiaan.

- Luojan kiitos kukaan ei oo satuttanu itteensä, juontaja huokaa helpotuksesta kommenteissa.

Kuvateksti on herättänyt sympatiseeraavaa kommentointia.

- Ei helevetti!!! meillä värvätty apujoukot ottaa lumia katteen päältä pois kun ollaan täällä matkalla! tosi paska juttu, Rita Niemi-Manninen kommentoi Meksikon auringon alta.

- ihan en ehtinyt itse sitä tehdä… Mari vastaa.

- Pientä joo maailman tilanteeseen nähden mut isoa just sulle. on turhaa syyllistää itseä tälläisissa. Tosi paskaa tuuria, eräs kommentoi.

Lue myös: Näin Mari Valosaari juhlii 40-vuotissynttäreitään! –  ”Otin töistä vapaata…”

Mari on tehnyt vakuutusyhtiölle vahinkoilmoituksen ja odottelee vastausta.Lunta on satanut tänä talvena kymmeniä senttejä, ja se on aiheuttanut kaaosta ja vaaratilanteita ympäri maata. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »