fbq
Kotimaa
03.10.2022 21:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sonja Aiello
MTV: Julkisuus ajoi Sonja Aiellon terapiaan - seitsemän terapiaistuntoa kahdessa päivässä
Kotimaa
03.10.2022 21:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Fitnesstähti ja sosiaalisen median vaikuttaja Sonja Aiello, 23, kertoo tuoreessa haastattelussaan MTV3:lle rankasta erostaan räppäri Williamin kanssa.

Sonja seurusteli Williamin, oikealta nimeltään Ville Virtasen kanssa vuodesta 2020 lähtien. Seiska uutisoi pariskunnan erosta tämän vuoden huhtikuussa.

Sonjan mukaan eron rankkuus tuli hänelle yllätyksenä.

Alkuun ajattelin, että ero ei ole paha. Otin asunnon, hänkin oli katsomassa tätä. Me jopa ajattelimme, että kokeillaan suhdetta vielä vaikka asumme eri osoitteissa. Kaikki lähti kuitenkin ryminällä alamäkeen, kun ilmeni aika pahoja asioita, ne vetivät minut alas, Sonja kertoo MTV:lle.

Lue myös: William ja Linda Manuella kaulailivat Flow'ssa - exä Sonja Aiello tuskaili huonon fiiliksen kanssa

Sonja on ollut vuosien aikana osana jos jonkinlaista kohua liittyen ex-puolisoonsa Williamiin. Median ryöpytys koitui lopulta liian raskaaksi ja Sonja ymmärsi tarvitsevansa ulkopuolista apua hankalaan oloonsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA AIELLO (@sonjaaiello)

Sonja kertoo soittaneensa ystävälleen Rosanna Kuljulle, joka on niin ikään joutunut uransa aikana julkisuuden aiheuttamaan pyöritykseen.

- Kymmenen minuuttia myöhemmin lähdin Loimaalle terapiataloon, missä hän parhaillaan oli. Itkin koko matkan, koska olin niin hukassa.

Lue myös: Kissatappelu julkkiskapakassa! Näin Erna Husko ja Sonja Aiello kommentoivat kohuiltaa

Sonja vietti terapiatalossa yhteensä kaksi päivää. Tuona aikana hän ehti käydä jopa seitsemässä terapiaistunnossa.

Eron jälkeen Sonja laihtui huomattavasti, sillä hänen ruokahalunsa oli muuttunut. Sonjan oli tarkoitus osallistua keväällä bikini fitness -kisoihin, mutta parisuhdekriisi katkaisi valmistaumisen kilpailuun.

Olin kuin haamu, eikä kasvoillani ollut väriä. Aloin käsitellä kaikkia asioita ja tajusin sen, että nyt minun on panostettava itseeni, Sonja myöntää MTV:lle.

Lue myös: Kuka on tämä mysteerimies? Sonja Aiello pomppi villisti, kun lihaskimppu tarjoili kohublondille kunnon kyydit - paparazzikuvat!

Nykyään Sonja kertoo voivansa jo paremmin. Kesällä naisen nähtiin viettävän aikaa erinäisten herrasmiesten kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA AIELLO (@sonjaaiello)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »