fbq
Kotimaa
11.04.2022 14:31
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Allerin arkisto
Lotta Hintsa
Miesystävä otti Lotta Hintsasta kuvia jylhissä maisemissa, saatetekstissä tärkeä viesti
Kotimaa
11.04.2022 14:31
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Allerin arkisto

Lotta Hintsa, 33, on tunnettu missi ja vuorikiipeilijä. Tuoreessa somepäivityksessään Lotta miettii suhdettaan luontoon.

- Pieni ihminen, suuri vuori, Lotta aloittaa julkaisunsa saatetekstin. 

Lotta on jakanut tilillään kolme kuvaa. Ensimmäisessä hän seisoo korkealla vuorella. Hänellä on yllään kiipeilyhousut, violetti toppatakki, kiipeilyyn tarkoitetut kengät sekä lämmin pipo. Toisessa kuvassa Lotta näyttää upeita maisemia. Kolmas kuva on lähikuva Lotasta vuorella. 

Lue myös: Lotta Hintsa palasi juurilleen - tällaisilla kuvilla hän pyrkii sporttilehden uimapukumalliksi

- En henkilökohtaisesti usko vuorien valloittamiseen. Luonto voittaa aina, jos haluaa. Minulle vuorikiipeily on valmistautumista, leikkimistä mukana ja monen palan osumista kohdakkain. Voin olla onnekas, jos pääsen kokemaan koko seikkailun vuorenhuipulle noustessani. Ja toivottavasti myös alas laskeutuessani, Lotta kuvailee. 

Näet julkaisun myös täältä.

Lue myös: Lotta Hintsa pyllistelee kameralle vuoristossa - kuvat paljastavat retkien todellisen luonteen!

Vuoden 2013 Miss Suomeksi kruunattu kiipeilijäseikkailija Lotta Hintsa jakaa usein seuraajilleen materiaalia kiipeilymatkoiltaan. Hän kertoo avoimesti myös matkojensa vastoinkäymisistä. 

Lotta tunnetaan lisäksi ohjelmista Tanssii tähtien kanssa, Selviytyjät Suomi ja Fort Boyard Suomi. Hän on jakanut matkatunnelmiaan myös Instagramin tarinaominaisuudella. Tarinoista selviää, että Lotta on päässyt pitämään lepopäivää. Eväänä hänellä on esimerkiksi salmiakkia.

Lue myös: Seikkailijakaunotar Lotta Hintsa on rautaisessa kunnossa: Juoksin metsässä isäni muistoksi 85 kilometriä läpi yön

Lotan jakamat valokuvat on ottanut hänen miesystävänsä Don Bowie

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »