fbq
Kotimaa
13.07.2022 11:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin
Anniina Valtonen
Lomaileva suosikkimeteorologi Anniina Valtonen kohautti koiransa kanssa: ”Ennen kuin joku hätääntyy…”
Kotimaa
13.07.2022 11:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin

Kesätauolle ruudusta jäänyt meteorologi Anniina Valtonen päivitteli vastikään kuulumisiaan Instagram-tilinsä tarinat-osioon.

 Anniina on nauttinut kesäsäistä siirtymällä ruokailemaan kotinsa terassille. Seuranaan hänellä on ollut pieni Merlin-koiransa.

Lue myös: Voi ei! Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen poistuu tv-ruudusta

Anniina jakoi hauvastaan hauskoja videopätkiä, joissa koira tökkää tassullaan Anniinan kättä. Tassun hipaisulla Merlin hakee Anniinan mukaan huomiota tai kerjää herkkuja.

- Tällä kertaa koira halusi herkkuja eli sitä mitä söin, Anniina selventää videolla.

Anniina vakuutta someseuraajilleen, että hänen kotonaan koira ei kerjää ruokapöydän ääressä.

- Ennen kuin joku hätääntyy niin vastaus on "ei". Meillä ei koira istu ruokapöydän ääressä. Koira loikoili terassin sohvalla ja mä menin sinne syömään, Anniina kertoo.

Anniina hellii koiraansa videolla silittelemällä ja pusuttelemalla tätä. Anniina salli lopulta lemmikilleen pienen herkkupalan, mutta sen eteen Merlinin täytyi tehdä töitä.

Anniina piti koiralleen kärsivällisyystestin. Anniina laittoi pienen nakinpalasen reitensä päälle eikä antanut koiralleen pitkään toviin lupaa syödä edessä nököttänyttä herkkua. Syömislupaa odottaneen Merlinin hauskat ilmeet tallentuivat somevideolle.

Tottelevainen ja kiltti hauva tiirasi alta kulmien emäntäänsä ja odotti ja odotti. Kun syömislupa lopulta heltisi, Merlin haukkasi nakinpalan nopeasti suuhunsa.

Lue myös: Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen poseeraa ylioppilaskuvassa - seuraajilta hämmentävä moka

Anniina on ollut lomansa aikana aktiivinen Twitterissä.

Hän on päivitellyt ajatuksiaan kesän säästä ja jakanut sääkarttakuvia sateiden ja ukkospilvien liikkeistä. Anniina kuitenkin kertoo Twitterissä ettei seuraa sääkarttoja lomalla niin aktiivisesti.

- Mä ainakin pyrin etten lomalla seuraa sääennusteita, vaan lähinnä vilkuilen pilviä, Anniina kirjoittaa itkunauruhymiön kera.