fbq
Kotimaa
28.05.2022 12:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin ja Seiskan arkisto
Leijonat paljastavat lapsuuden haaveammattinsa – katso video!
Kotimaa
28.05.2022 12:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin ja Seiskan arkisto

Seiska kysyi Leijonilta, mitä heistä olisi tullut, jolleivat olisi jääkiekkoilijoita?

Mikael Granlund:

– Jaa-a, ei varmaan mitään sen kummempaa... Jääkiekko on aina ollut se ykkönen. Ehkä joku opettaja tai jokin muu vastaava.

Mikael Granlund

Lue myös: Mikael Granlund poikkeuksellisen avoimena Seiskalle: Tällainen isä olen

Esa Lindell:

– Ihan pienenä toiveeni oli tulla lääkäriksi, mutta se haave jäi nopeasti. Lukion jälkeen mietin ravintola-alaa, mutta onneksi sitäkään ei ole tarvinnut sen enempää pohtia.

Esa Lindell

Lue myös: Leijonien NHL-vahvistus Esa Lindell yli 31 miljoonan diilistään: Hirveän isoja määriä rahaa

Marko Anttila:

– Heräsin ammattilaiskiekkoiluun niin myöhässä, että ehdin käydä lukion loppuun. Mietin silloin jatkosuunnitelmia, ja jokin opettajuus olisi varmaankin kiinnostanut. En tiedä, olisiko ollut aine- vai luokanopettaja. Ehkä historianopettaja?

Marko Anttila

Lue myös: Nyt loppuu leikki! Marko ”Mörkö” Anttila täräyttää suorat sanat Seiskalle - hyökkää äärimmäisen nälkäisenä MM-kultajahtiin: ”Se on ollut iso unelma”

Juho Lammikko:

– Haaveena oli aina tulla urheilijaksi, jääkiekkoilijaksi, jalkapalloilijaksi tai vastaavaksi. Mutta jos pitää muista ammateista sanoa, niin ehkä joku peruspalomies. Se on varmaan aika kiinnostava ammatti.

Juho Lammikko

Teemu Hartikainen:

– Sanoin pienenä äidille, että minusta tulee skeittaaja tai jääkiekkoilija. Onneksi tuli toinen! Ei tullut Tony Hawkia, mutta aika lähellä sekin oli. Olin myös aika hyvä skeittaamaan.

Teemu Hartikainen
Tilaa Seiskan uutiskirje! »