fbq
Kotimaa
07.10.2022 06:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Marion Rung ja Kalle Munck
Laulajalegendan avioeron kohutausta: Marion Rung vaihtui missimummoon
Kotimaa
07.10.2022 06:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Iskelmälaulaja Marion Rungin, 76, manageripuoliso Kalle Munck, 54, jysäytti viime viikon maanantaina uutispommin. Kalle kertoi tuolloin Facebook-päivityksessään hänen ja Marionin 11-vuotisen avioliiton tulleen tiensä päähän.

– Näin on tosiaan päässyt käymään. Se oli yhteinen päätöksemme. Elokuussa jätettiin aviopaperit käräjäoikeuteen, Seiskan tavoittama Kalle vahvistaa.

– Eroomme ei myöskään liity minkäänlaista dramatiikkaa, vaan se oli pidemmän ajan tulos. Ei kai sellaisia päätöksiä ihan hatusta vedellä. Yhtätoista yhteistä vuotta ei niin vain heitetä romukoppaan.

Iskelmätähti Marion Rungin, 76, ja managerimiehensä Kallen, 56, avioliitto kesti 11 vuotta.
Iskelmätähti Marion Rungin, 76, ja managerimiehensä Kallen, 56, avioliitto kesti 11 vuotta.

Lue myös: Marion Rungin managerimies ilmoitti parin erosta somessa - iskelmätähti toivotti hyvät huomenet

Suhde alkoi kesällä

Taustalla kytee mielenkiintoinen kuvio, vieläpä verrattain tuore sellainen. Kalle tapasi loppukesästä naisen, jonka kanssa parisuhdeliekki lepattaa jo täysillä.

Kallen uusi rakas on neljän- ja viidenkympin välissä oleva tamperelaisnainen, joka on kruunattu vuonna 2011 Miss Isoäidiksi. Kyseinen missimummo on nimeltään Janika Granat, ja hänellä on seitsemän lasta.

– Kyllä, pitää paikkansa. En tosin nykyään suhtaudu siihen missititteliini oikein mitenkään. Ei minulla ole siitä mitään sanottavaa, vaikka olihan se kyllä ihan hauska kokemus aikoinaan, Janika kommentoi Seiskalle.

Lue lisää Kallen ja Janikan suhteen roihahtamisesta perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!